Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Έλληνες Άνθρωποι Ήρθε η ώρα να κάνετε όλοι βίωμα σας τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα για να είστε έτοιμοι για την Ελλήνων Πολιτεία.

Έλληνες Άνθρωποι
Ήρθε η ώρα να κάνετε όλοι βίωμα σας τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα για να είστε έτοιμοι για την Ελλήνων Πολιτεία.

Ξεκινήστε άμεσα την αυτοκριτική σας και νικήστε όλα τα αποστατικά χαράγματα που σας έχουν επιβάλει από την ημέρα που έχετε γεννηθεί .

Ξεπεράστε όλα τα ελατώματα σας ένα ένα .

Πρέπει όλοι να κερδίσετε αυτές τις μάχες με τον κακό εαυτό σας .

Ο πόλεμος είναι τεράστιος και για να τον κερδίσουμε πρέπει πρώτα να κερδίσουμε μία μία αυτές τις μάχες με τον μαγαλύτερο εχθρό μας , που είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.
Η μάχη των μαχών είναι προ των Πυλών και πρέπει όλοι μας να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε τελειώσει με τις μικρές ή μεγάλες μάχες με τον εαυτό μας .

Μόνο με αυτογνωσία δίδοντε αυτές οι μάχες και μόνο έτσι κερδίζονται , μόνο με αυτοθυσία , χωρίς ίδιον όφελος , κερδίζουμε την αθανασία τηρώντας και εφαρμόζοντας τα αξιακά πρωτόκολλα πρώτα στον ίδιο μας το εαυτό ακόμη και στις πιό απλές καθημερινές μας συνήθειες .

Δεν γίνετε να μην εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου τις Αξίες τις Αρχές και τους Νόμους της Ελλήνων Πολιτείας πρώτα σε εσένα και μετά παντού .
Δεν γίνετε να Προδίδεις την Πατρώα ουσία σου στην καθημερινότητα σου αλλά να απαιτείς από τους άλλους να τα πράττουν κι εσύ να μην τα τηρείς .

Ήρθε η ώρα τις αυτογνωσίας για όλους ανεξερέτος .

Να θυμάστε πάντα ότι το σύμπαν λειτουργεί με συμπαντικούς νόμους και πάντα εισπράτεις αυτό που δίνεις , είτε είτε είναι σωστό έιτε είναι λάθος ,είτε είναι καλό είτε είναι κακό.

Οτι δίνεις ...παίρνεις .!!!!!!!!

Βασιλειάδης Δημήτριος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις