Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ.


Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ  ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΤΩΡΑ  ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΤΡΑΤΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ (ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΣ 2012 ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ( ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ) ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΥΝΟΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΨΕΥΤΟΠΡΟΣΦΥΓΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΟΛΑ ΜΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΙΣΟΣΥΓΙΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 
ΑΛΛΑ  
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΣΤΡΑΖ ΚΑΙ ΝΟΗΣΤΕ: 
Η τραγική ιστορία της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα στην Ρόδο, καθώς η μητέρα της βρέθηκε χωρίς δουλειά και χωρίς εισόδημα μέσα στην κρίση του κοροναϊού, φέρνει στο προσκήνιο και άλλες ιστορίες ανθρώπων που δίνουν καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης



Τον αγώνα της καθημερινής επιβίωσης δίνουν οι εργαζόμενοι που έμειναν χωρίς δουλειά ή που τέθηκαν σε καθεστώς αναστολής και επιχειρούν να τα βγάλουν πέρα με το βοήθημα των 534 ευρώ.

Αποκαλυπτικά για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί είναι και τα επίσημα στοιχεία, καθώς από αυτά προκύπτει ότι σε αναστολή βρέθηκαν τον Μάιο 600.000 εργαζόμενοι, ενώ, πριν την εκδήλωση της υγειονομικής κρίσης, 3.200.000 πολίτες βρίσκονταν στο κατώφλι της φτώχειας.

Η τραγική ιστορία της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα στην Ρόδο, καθώς η μητέρα της βρέθηκε χωρίς δουλειά και χωρίς εισόδημα μέσα στην κρίση του κοροναϊού, φέρνει στο προσκήνιο και άλλες ιστορίες ανθρώπων που δίνουν καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης.

Ο Νίκος Κεραμίδης είναι σε αναστολή από το Μάρτιο και αναγκάζεται να ζήσει την οικογένεια του με 534 ευρώ το μήνα. Και η Αγάπη Καρούση έχει να πάει στη δουλειά της 3 μήνες, ενώ τα μηνιαία έξοδα τρέχουν. Ο Θανάσης Σαμπράκος υπάλληλος ξενοδοχείου φοβάται ότι το εισόδημά του θα μειωθεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εργασίας το Μάιο, ήταν σε αναστολή 600.000 εργαζόμενοι, στους οποίους καταβλήθηκε το έκτακτο επίδομα των 534 ευρώ.

Την ίδια ώρα, έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ για τις συνθήκες διαβίωσης το 2019, πριν χτυπήσει τα εισοδήματα η κρίση από το κοροναϊό, αποκαλύπτει ότι το 30% του πληθυσμού, δηλαδή 3.200.000 πολίτες βρίσκονται στο κατώφλι της φτώχειας. Αυτό σημαίνει πως 1 άτομο αναγκάζεται να ζήσει με 410 ευρώ το μήνα και μια τετραμελής οικογένεια με 860€.

Μάλιστα, τα στοιχεία δείχνουν ότι σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες η Ελλάδα έχει τα υψηλότερα ποσοστά φτώχειας, μετά την Βουλγαρία και Ρουμανία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις