Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Ήρθε η ώρα άνθρωπε να αναλογιστείς ποιος είναι ο λόγος που σου έχουν κρύψει τον πλούτο σου την καταγωγή σου την αλήθεια του δικαίου σου τα δρώμενά σου και την θεϊκή σου καταγωγή

Ήρθε η ώρα άνθρωπε να αναλογιστείς ποιος είναι ο λόγος που σου έχουν κρύψει τον πλούτο σου, την καταγωγή σου, την αλήθεια του δικαίου σου, τα δρώμενά  σου και την Θεϊκή σου καταγωγή.

Πρέπει να αντιληφθείς πρωτίστως ότι για να σε φτάσουν σε αυτό το κατώτατο σημείο κατάπτωσης που βρίσκεσαι σήμερα (κι ας σ ενοχλεί που το στο γράφω στον ενικό) πρώτα σου έκλεψαν και σου έκρυψαν την γνώση σε υπόγειες στοές μέσω των ιερατείων όλων των δογμάτων και σε παραπλανούν από την ημέρα που ενσαρκώθηκες.

Έτσι κατασκεύασαν ένα ψεύτικο εικονικό περιβάλλον όπου σε ενέταξαν σε ένα δόγμα ανάλογα σε ποιο είναι εντεταγμένη οι γονείς σου που και αυτοί εντάχθηκαν με τον ίδιο τρόπο όπως οι παπούδες και οι πρόπαπούδες σου.

Έτσι κατασκεύασαν μία πεπατημένη τα ιερατεία και διαίρεσαν όλη την ανθρωπότητα πρώτα σε αυτοκρατορίες αργότερα σε κράτη και σήμερα σε κράτη ανώνυμες εταιρείες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πουθενά σε ολόκληρο τον πλανήτη μας, ο οποίος έχει όνομα που επίσης στο έχουν αποκρύψει, πραγματική ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Μια Πολιτεία για να δημιουργηθεί πρέπει να υπάρχουν πολίτες οι οποίοι πολίτες είναι δημότες σε έναν δήμο ο οποίος είναι δομημένος με αξίες αρχές και νόμους ώστε να είναι μια πραγματική Δημοκρατία του Δήμου (ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ) όπου οι δημότες πολίτες του Δήμου αποφασίζουν το πως θέλουν να διαβιώνουν.

Όλοι οι Δήμοι μαζί κατόπιν Δημιουργούν την ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ όπου οι εκπρόσωποί τους εκτελούν τις αποφάσεις των Πολιτών των Δήμων και αυτή στην ουσία είναι η πραγματική ΠΟΛΙΤΕΙΑ η οποία έχει πάντα ως επίκεντρο τον ΠΟΛΙΤΗ και λειτουργεί προφυλάσσει και διασφαλίζει τον Πολίτη βάσει των ΝΟΜΩΝ της Πολιτείας τους οποίους ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ τους έχει «φιλτράρει» μέσω των ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ δηλαδή μέσω των αξιών των αρχών και των πολιτειακών νόμων όπως αυτοί έχουν ορισθεί.

Για να νοήσεις το μεγαλείο της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ πρέπει να μελετήσεις τις Προγραμματικές Δηλώσεις του Πολιτικού Φορέα του Έθνους «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» και μέσω αυτών θα οραματιστείς το αύριο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βιώνεις σήμερα.

Σήμερα δεν ζεις ούτε βιώνεις απλά επιβιώνεις για όσο θέλουν τα ιερατεία και οι αποστάτες για να σου κλέβουν την ΑΦΘΟΝΙΑ σου και τον ΠΛΟΥΤΟ σου, για όσο δηλαδή κερδίζουν από εσένα και μετά είσαι αναλώσιμος.

Σήμερα πρέπει να αναλογιστείς πολύ σοβαρά και να πράξεις άμεσα μόλις αντιληφθείς ότι Έ.ΣΥ. ο ίδιος έχεις την δύναμη να τα αλλάξεις όλα και να δημιουργήσεις την Χρυσή Ιδανική Ελλήνων Πολιτεία όπου στο κέντρο της θα είναι πάντα ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ δηλαδή Ε.ΣΥ.

Για να συμβεί αυτό πρέπει να θυμηθείς ποιος είσαι να γίνεις πάλι ΠΟΛΙΤΗΣ να βρείς την αρχή σου και να πολεμήσεις για να ξαναπάρεις όλα τα δίκαια και τα δικά σου που με αυτά ενσαρκώθηκες ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΆ ΣΟΥ.

Μπορείς να κάνεις την αρχή συμμετέχοντας σε ένα δρώμενο όπως η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ που είναι ένα ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ το οποίο στο έκρυψαν όπως και χιλιάδες άλλα ΔΡΩΜΕΝΑ.

Την ώρα που συμβαίνει Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ το ύδωρ της Θάλασσας γίνεται υφάλμυρο και πόσιμο και αυτό συμβαίνει και είναι ένα θαυμαστό φαινόμενο της ίδιας της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ για να σου θυμίζει άνθρωπε κάθε έτος ποίος είσαι.

Πήγαινε είτε μόνος σου είτε με άλλους ανθρώπους μαζί στις 31-07-2021 (ΩΡΑ ΩΡΟΠΟΥ) ή την ώρα που ανατέλλει ο ήλιος στην περιοχή σου και βίωσέ το ζήσε αυτό το «θαύμα» μαζί με άλλους ανθρώπους και νοιώσε τις τεράστιες ευεργετικές για όλο το περιβάλλον και τον άνθρωπο ενέργειες και συχνότητες που έρχονται απ ευθείας από την μήτρα του σύμπαντος μας ΑΡΤΕΜΗ το ΣΕΙΡΙΟΥ την ημέρα της επιτολής του ΣΕΙΡΙΟΥ όπου ανατέλλει ταυτόχρονα με τον ΗΛΙΟ του ηλιακού μας Συστήματος ΑΠΟΛΛΩΝ.

Αφού το βιώσεις αναρωτήσου ποιος είναι ο λόγος που σου έχουν αποκρύψει την ΑΛΗΘΕΙΑ και έλα να εργαστείς και να πολεμήσεις μαζί μας για να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας ως άνθρωποι ζώντας ΕΛΕΦΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

29-07-2021

Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις