Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ο μοναδικός τρόπος να αποφευχθεί κάθε πιθανή λεκτική ή μη διαμάχη είναι να βλέπεις με τα μάτια του ΝΟΥ

Κάθε άνθρωπος βλέπει από την δίκη του οπτική γωνία και την θέση που βρίσκεται ως παρατηρητής και αντιλαμβάνεται εντελώς διαφορετικά την αλήθεια διότι δεν έχει την δυνατότητα να την δεί σφαιρικά.

Με αυτόν τον τρόπο και θεωρώντας ότι μόνο αυτό που βλέπει με την φυσική του όραση είναι αληθές αμφισβητεί αυτά που βλέπει ένας άλλος άνθρωπος από διαφορετική θέση και στάση.

Το αποτέλεσμα αυτής της «σιγουριάς» που νιώθουν αυτοί οι παρατηρητές είναι η επιμονή τους να θεωρούν ότι μόνο αυτό που βλέπουν ή αντιλαμβάνονται οι ίδιοι είναι αληθές και επιμένουν στην θέση τους μέχρι παρεξηγήσεως.

Οι χείριστοι σύμβουλοί τους σε αυτήν την στάση είναι ο εγωισμός και το συναίσθημα και συχνά τους οδηγούν σε λεκτικές και όχι μόνο, συγκρούσεις ή οποίες θα είχαν αποφευχθεί, εάν ο καθένας τους, είχε την δυνατότητα να βλέπει σφαιρικά κάθε τι που συμβαίνει στην καθημερινότητά του.

Η παρατηρητικότητα που έχει ο κάθε άνθρωπος είναι επίσης διαφορετική ανάλογα με το πόσο την έχει «δουλέψει» ο ίδιος και σαφώς συμβάλει και αυτή σε αυτήν την διαφορετικότητα.

Ο μοναδικός τρόπος να αποφευχθεί κάθε πιθανή λεκτική ή μη διαμάχη είναι να βλέπεις με τα μάτια του ΝΟΥ και να μοιράζεται αυτό που βλέπει με τον άλλον άνθρωπο και όχι να επιμένει σε αυτό που θεωρεί ότι είδε χωρίς να αφήνει περιθώρια διόρθωσης τα οποία ουσιαστικά θα τον βοηθήσουν να βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα, ορατά και αόρατα.

Η αποδεικτική διεργασία είναι αυτή που μπορεί να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους να φιλτράρουν κάθε τι που βλέπουν και αντιλαμβάνονται είτε με τα φυσικά τους μάτια έιτε με τα μάτια του ΝΟΥ και είναι δίκαιο όλοι οι άνθρωποι να μελετήσουν τα ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ τα οποία θα διευρύνουν τους ορίζοντες της αντιληπτικής τους ικανότητας σε όλα τα επίπεδα και πεδία.

Την αποδεικτική διεργασία θα την βρείτε στον δεύτερο τόμο της τριλογίας όπου πέρα από την αποδεικτική διεργασία εμπεριέχει και αναλύει και το ποιος είναι ο πραγματικός  ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και πως δημιουργεί ως ΠΟΛΙΤΗΣ την ΠΟΛΙΤΕΙΑ του.

Κάθε άνθρωπος σε ολόκληρο τον πλανήτη μας πρέπει να έχει στον οίκο του την τριλογία (και όχι μόνο) για να λάβει την γνώση που του έχουν αποκρύψει εδώ και χιλιάδες χρόνια γήινα όλοι αυτοί οι αποστατικοί μηχανισμοί των ιερατείων και των διοικήσεων που λαμβάνουν εντολές από τους μεγάλους αποστάτες οι οποίες είναι ως επί το πλείστον κατά των ανθρώπων και της φυσιολογίας τους.

Σήμερα γίνεται ένας τεράστιος αγώνας για να λάβει την γνώση ό άνθρωπος και να επιστρέψει στην ορθή νομοτελειακή του θέση όπως όταν δημιουργήθηκε από τις ΟΛΥΜΠΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 28-02-2023

ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΑΚΟΣΙΑ 600

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις