Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ - ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ -

 

Όλα τα δημιουργήματα της δημιουργίας όπως και ο άνθρωπος είναι δημιουργημένα με Νόμους Όρκους και φυσικά δεν αναφερόμαστε στους Νόμους των ανθρώπων αλλά στους «Νόμους της Φύσης», όπου όλα και τα πάντα υπακούουν σε αυτούς.

Μετά από χιλιάδες γήινα έτη, γειώθηκαν στις μέρες μας οι ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ τους οποίους κάθε ΑΝΘΡΩΠΟΣ και δη αυτός που δηλώνει «Πολεμιστής» είναι ΠΡΕΠΟΝ να τους ΤΙΜΑ και να ΕΚΤΕΛΕΙ όλα όσα αναφέρουν.


 

Ο «ΙΕΡΟΣ ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ», που τόσο πολύ λοιδορήθηκε από τους αποστατικούς μηχανισμούς, είναι ο πρώτος  ΟΡΚΟΣ που εμφανίστηκε στις μέρες μας και που αναφέρει, όπως όλοι οι ΟΡΚΟΙ, και τις συνέπειες που θα έχεις εάν δεν τον τηρήσεις.

 

 

 

Ακολούθησε ο «ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» ο οποίος δίνει την δυνατότητα στον Άνθρωπο να νοήσει ότι είναι αναπόσπαστο μέρος του περιβάλλοντος του ορατό και αόρατο και ότι έχει την απόλυτη ευθύνη ως πολεμιστής ΥΓΕΙΑΣ, να το καθαρίσει και να φροντίζει συνεχώς για την ΥΓΕΙΑ του περιβάλλοντος του που έχει άμεση σχέση με την δική του ΥΓΕΙΑ και είναι ένα με αυτό και αναπόσπαστο μέρος του.

 

Με την εμφάνιση των ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ που πηγάζουν από τα βάθη του χρόνου, γειώθηκε και ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, όπου με αυτόν τον ΟΡΚΟ ο Άνθρωπος συνειδητοποιεί  πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ είναι ο ίδιος ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ που ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ σε ΑΥΤΟΝ.

 

Κανένας δεν μπορεί να κοροϊδέψει τον εαυτό του.

Όπως αντιλαμβάνεστε, σε άλλο χρονικό εμφανίστηκε κάθε ΟΡΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, ώστε να έχουν την δυνατότητα και τον χρόνο, να νοήσουν οι άνθρωποι τους ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ τους.

Στο ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΟΡΚΟΙ-ΝΟΜΟΙ» αναφέρεται ότι «…όσο έχουμε αδύνατη μνήμη το δρώμενο για να θυμόμαστε τους ΟΡΚΟΥΣ-ΝΟΜΟΥΣ μας θα επαναλαμβάνεται μία φορά ετησίως…» και αυτό γιατί οι άνθρωποι δεν τίμησαν τους όρκους τους και τους ξέχασαν, με αποτέλεσμα να βιώνουμε όλη αυτήν την κατάσταση σήμερα που δεν συνάδει με την Φυσιολογία του Ανθρώπου.

 

 


Κατόπιν βγήκε και ο «ΟΡΚΟΣ ΣΤΟ ΟΛΟΝ» όπου μόνο με 13 λέξεις αποτυπώνεται η ΑΛΗΘΕΙΑ για το ποιος είναι ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ως ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ που έδωσε αυτόν τον ΟΡΚΟ ως ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ πριν καν ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ.

Όλοι οι ΟΡΚΟΙ ΝΟΜΟΙ είναι μέρος της ΘΕΙΑΣ  ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ και εμπεριέχουν συμπυκνωμένη γνώση για τον άνθρωπο και την δημιουργία του.

 

Το Δρώμενο της ενθύμησης των ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ είναι ένα τεράστιο Δρώμενο που συντονίζει τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και τους ΘΥΜΙΖΕΙ ποιοι είναι και για ποιόν λόγο ενσαρκώθηκαν σε αυτό το χρονικό και τους προστατεύει από κάθε αποστατική ενέργεια και συχνότητα που υπάρχει στο περιβάλλον που διαβιώνουν.

Όλοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ είναι ΔΙΚΑΙΟ να διαβάσουν και να μελετήσουν τους ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ από τους οποίους είναι δημιουργημένοι και όλοι οι «ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ» έχουν ΚΑΘΗΚΟΝ να συμμετάσχουν στο Δρώμενο της ενθύμησης των ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ για να δυναμώσουν και να επαναπροσδιορίσουν την Θέση τους, την Δράση τους και την Ανέλιξή τους.

Όλοι οι άνθρωποι είναι μέρος της Νομοτελειακής εξίσωσης των ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ του ΘΕΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ, όπου δεν έχει σημασία ποιος «ΑΡΙΘΜΟΣ» είναι μέσα σε αυτήν αλλά να είναι ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ της.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 24-09-2023

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις