Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Σήμερα 22/7/2015 είναι μια ιστορική ημέρα . Στο Εθνικό Κοινοβούλιο , γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος ή το τέλος του 15ετούς πολέμου

Ιουλ222015

unnamed
………………………………………
Καλημέρα σας
Panagiotis Kourevessis
Πνέω μένεα … ολάκερο κείμενο εξαφανίστηκε , από την οθόνη μου!!(μου την <έσπασε> που λένε οι νεώτεροι!! )
Ας είναι , φτου κι από την αρχή !
Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα .
Στο Εθνικό Κοινοβούλιο , γράφεται η τελευταία πράξη του δράματος ή το τέλος του 15ετούς πολέμου
Ένας πόλεμος , εντελώς διαφορετικός από όσους γνώρισε ποτέ η Ελλάδα και καλείται η ιστορία να μας πει πως ξεκίνησε , ποιοι τον δημιούργησαν και τι στόχο είχαν .
1ον. Σας καλώ να βγάλετε το κεφάλι σας από την άμμο , να ακούσετε τα στοιχεία τα οποία συνθέτουν την υπό αφήγηση ιστορίας , όπως η δική μου λογική και μνήμη κατέγραψε , με το σύστημα αρίθμησης κατά παράγραφο ώστε να μην χαθούμε στον λαβύρινθο των χιλιάδων γεγονότων
2ον. Ως προτροπή στην ανάγνωση θα θεωρήσω την παρουσία σας ως ενόρκους , απαλλαγμένους από τα βάρη της ιδιοτέλειας και της πολιτικής ιδεολογικής <?> αντίληψης του καθενός από εσάς !
3ον . Η αρίθμηση θα σας βοηθήσει σε τυχόν ενστάσεις και την υποβολή σχολίων με την ανάλογη και βάσει στοιχείων τοποθέτησή σας
4ον. Χωρίς να χρειαστεί να καταγράψω τα προ της 15ετίας , γεγονότων , με την απλή λογική , ότι όλες οι σωρευτικές πολιτικές καταστάσεις και λάθη των Πολιτικών , έδωσαν τα κίνητρα έναρξης του πολέμου αυτού
5ον. Η κήρυξη του πολέμου έγινε την στιγμή κατά την οποία , ο τότε Πρωθυπουργός Κ.Σημίτης , Εβραιογενούς καταγωγής , με κολοσσιαία περιουσία εκ πατρός -Ιατρού της τέως βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας , αναδεξιμιός της Βασίλισσας της Ισπανίας Σοφίας , θυγατέρας των Βασιλέων της Ελλάδας Παύλου και Φρειδερίκης, με ένα <αχαρισματικό> χαμόγελο επεδείκνυε μπροστά στις κάμερες των <συνεργών> του των Μ.Μ.Ε. , τα πρώτα χαρτονομίσματα των ευρό !
6ον. Είχε προηγηθεί το τεράστιο σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου , όπου Πρωθυπουργός ων , διαφήμιζε την <πραγμάτεια> του , λέγοντας ότι θα φτάσει και θα ξεπεράσει τις 6.000 μονάδες (με άριστα το 1.000) . με αποτέλεσμα , όσοι είχαν οικονομίες δεκαετιών , έμπλεξαν σε ένα τζογαδόρικο παιχνίδι , με τελικούς αποδέκτες τους <θεσμικούς > επενδυτές του Εξωτερικού . Στο χοντρό παιχνίδι μπήκαν και οι καταθέσεις των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων κι έχασαν φυσικά , αφήνοντας ακάλυπτους τους ασφαλισμένους !
7ον . Η ανάληψη των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας 2004 και η αργοπορία εκτέλεσης των έργων , οδήγησε σε ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο ,έργα χωρίς διαγωνισμούς και με τελική σφραγίδα της κ. Αγγελοπούλου , έκλεισε ο κύκλος , χωρίς καν να κατατεθεί προς έγκριση ο ισολογισμός του οργανισμού Αθήνας 2004 .
8ον, Ο Κ. Καραμανλής , αναλαμβάνει την διακυβέρνηση με το σύνθημα ανασύσταση του Κράτους και με σύνθημα το άσμα <Υπάρχει καλύτερη Ελλάδα και την θέλουμε > και με προορισμό να ξεκαθαρίσει το τοπίο των σκανδάλων , κυρίως τα εξοπλιστικά , όπου μύριζε <μίζες> από παντού!
9ον. Δεύτερη εκλογική αναμέτρηση , νικητής πάλι ο Καραμανλής , αθωώνοντας με μία όλους εκείνους οι οποίοι συμμετείχαν στα σκάνδαλα , με την ανακοίνωσή του <όλος ο Πολιτικός κόσμος είναι καθαρός >
10ον , Ανοίγουν (προμελετημένα ) από τα γνωστά Σιωνιστικά κέντρα , οι κρουνοί χρήματος για όλους . Στεγαστικά , (100μ2 χρειαζόμασταν , 250 μ2 , φτιάχναμε), κάρτες πιστωτικές και η κουτσή Μαριώ , δάνεια πάσης φύσεως , διακοπών , αυτοκινήτων , γάμων , μέχρι και δάνεια για μπαρμπούτι στο Χρηματιστήρια η τα Καζίνο !! Όλα αυτά με εγγυήσεις φυσικά .. τι άλο το σπίτι , το σπίτι στο χωριό , τα χωράφια !
11ον. Καλά οι Έλληνες , πεινασμένοι έπεσαν με τα μούτρα , οι εταίροι μας γιατί συνέχισαν να τροφοδοτούν δανεικά το μεν Δημόσιο για να ανταποκριθεί στις τεράστιες ανάγκες μισθών , εφ άπαξ , συντάξεων εξοπλισμών τους δε πολίτες οι οποίοι δούλευαν για τις τράπεζες .
12ον. Συναχώθηκαν οι ΗΠΑ , πνευμονία η Ελλάδα . Αρχίζει η κατρακύλα και στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα . Η Ελλάδα και οι Έλληνες , κοιτάζουν με απελπισία το μέλλον τους . ΟΙ επιχειρήσεις κλείνουν , οι ανεργία μεγαλώνει , η χιονοστιβάδα παρασέρνει τα πάντα . Τότε θυμάται ο Καραμανλής να ζητήσει στήριξη απ τον Παπανδρέου. .
13ον. Ο Γ. Παπανδρέου με ύφος πειστικότατο , διαβεβαιώνει ότι < λεφτά υπάρχουν > , γνωρίζοντας για το Παγκόσμιο καταπίστευμα .
14 ον. Στην <απελπισία > του καλεί σε βοήθεια το ΔΝΤ και εμπλέκει σκόπιμα την Ελλάδα των μνημονίων Ο Σαμαράς ο <κολλητός> από Αμερική , λαύρος , εναντίον των μνημονίων , κάνει ολομέτωπη επίθεση !
15ον. Μπαίνουν <στημένοι>.στην υπόθεση , δοτοί πρωθυπουργοί <τεχνοκράτες> και οδηγούν την χώρα στα <ασφαλή > χερια της Σιών. Αφού ολοκληρώνουν την < δουλειά που τους ανετέθη , προχωράμε σε εκλογές με τον Σαμαρά , με σύνθημα , ανάπτυξη , ανάπτυξη , ανάπτυξη , βγαίνει πρώτο κόμμα αλλά τα κουκιά δεν φτάνουν.
16ον. Περνάμε πια στις τελευταίες και δύσκολες φάσεις του <πολέμου> . Η συνεργασία με τον Βενιζέλο (για το καλό της Πατρίδας) , ξεκινάει με την υπογραφή <νέου> μνημονίου . Απεναντί του οι αντιμνημονιακοί , Τσίπρας και Καμμένος , διαλαλούν σε όλους τους τόνους την αντιμνημονιακή θέση.
17ον. Πολλές φορές αστάθμητοι παράγοντες ανατρέπουν τα δεδομένα .. Δέκα μέρες πριν υπογραφεί το Β΄ μνημόνιο , Εξώδικο με υπογραφή Αρτέμη Σώρρα , προειδοποιεί τον Σαμαρά να μην υπογράψει το μνημόνιο , διότι υπάρχουν στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας 600 δις δολάρια σε ομόλογα ΗΠΑ (ΑΑΑ).
18ον . Ο Σαμαράς υπογράφει . Ο Σώρρας μηνύει τον Πρωθυπουργό , τους βουλευτές όλων των κομμάτων , τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Διοικητή τηςΤτΕ. . Ο Ανεξάρτητος βουλευτής Νικολόπουλος με επερώτηση στην βουλή ζητά τι γίνεται με την υπόθεση Σώρρα . Η επίσημη απάντηση ήταν <δωρεά> υπό όρους δεν γίνεται δεκτή . Πράγματι υπήρχαν 2 όροι στην δωρεά . Έλεγχος χρέους και Πλουτισμός Δημοσίων προσώπων από το 1974 και εντεύθεν .
19ον. Ο Α. Γεωργιάδης , βουλευτής της Ν.Δ. . μηνύει τον Αρτέμη Σώρρα , για διασπορά ψευδών ειδήσεων και προτροπή των Ελλήνων σε Συνταγματική εκτροπή . Η δίκη στις 28-6-2013 , διάρκειας 6 ωρών , αφού εξετάσθηκαν μάρτυρες και έγγραφα , αποδεικνύεται ότι πράγματι το ποσόν , υπάρχει και ο Αρτέμης Σώρρας αθωώνεται , χωρίς να ασκηθεί οιονδήποτε ένδικο μέσον , τελεσιδικεί . Το ίδιο δικαστήριο αυτεπάγγελτα μηνύει τον Γεωργιάδη για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση
20ον. Στις 14-8-2015 τα ομόλογα λήγουν ,΄΄αρα είναι άμεσα ρευστοποιήσιμα , μάλιστα δε το συνολικό ποσόν ανέρχεται (υπόλοιπον) 2,4 τρις στην διάθεση της Ελλάδας ..
21ον. Δημιουργείται Τράπεζα Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με κεφάλαιο 50 δις , από τις 4 συστημικές τράπεζες , για την πληρωμή του χρέους . Μάλιστα παρουσιάζεται εξωθεσμικός αγοραστής για την αγορά μετοχών με έκπτωση 34%. Προτείνει ο Σώρρας την αγορά όλου του πακέτου με διπλάσια τιμή 100 δις . Το ίδιο βράδυ σε άσχετο νομοσχέδιο ενσωματώνεται η Τ.Χ.Σ. στην ΤτΕ. και απαλλάσετει το Δ.σ. κάθε ευθύνης .
22ον. Γίνονται οι εκλοδές του Γενάρη και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ σχηματίζουν την πρώτη αντιμνημονιακή κυβέρνηση , μάλιστα δε με σύνθημα , <Πρώτη φορά Αριστερά >, με σκοπό την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους. Αρχίζουν μαραθώνιες συζητήσεις .!
23ον. Στις 15-3-2015 , Στην Θεσσαλονίκη , ο Σώρρας αποσύρει τους όρους , προκειμένου να διευκολύνει την Κυβέρνηση στην εκταμίευση του ποσού των 600 δις . Στις 26 -3-2015 , με εξώδικο στον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Οικονομικών τους εγκαλεί εντός 10 ημερών να εκταμιεύσουν το ποσόν.
24ον. Την Δευτέρα 29-3-2015 ο Πρωθυπουργός πηγαίνει στο Βερολίνο (εκεί ήταν το Σάββατο) προς συνάντηση της Μέρκελ , ο δε Υπουργός στην Ουάσιγκτον συναντά την Λαγκάρντ. Τι είπαν , τι συμφώνησαν δεν γνωρίζω .
25ον . Σε συνέντευξη του Πρωθυπουργού στην εκπομπή Ενικός , βλέπει για πρώτη φορά το ΦΕΚ ίδρυσης του Παγκόσμιου Καταπιστεύματος 1945 και ψελίζει <είναι παλιό> , ο δε ισολογισμός 2007 με υπογραφές , Παπούλια Αλογοσκούφη , Βασιλάκη (αλιμονό μας Έλληνες ) του φαίνονται άγνωστες ! Υπόσχεται δε ότι αύριο θα ο εξετάσει και θα απαντήσει! Ουδέποτε απάντησε !
26ον. Οι διαπραγματεύσεις καταληγουν σε πλήρη ήττα και ο λαός καλείται να απαντήσει με ένα δημοψήφισμα ΟΧΙ η ΝΑΙ στα νέα μέτρα . Παρόλη την πλύση εγκεφάλου για το ΝΑΙ , ο λαός λέει ΟΧΙ σε ποσοστό 62% .
27ον. Με το ποσοστό αυτό γυρνάει στην διαπραγμάτευση και η ήττα είναι συντριπτική . Επιστρέφει στην Βουλή κουρεμένος γουλί και καλεί την Αντιπολίτευση να τον στηρίξει . Πράγματι το 62% ΟΧΙ του λαού , γίνεται με μαγικό τρόπο ΝΑΙ, σε ποσοστό 85% και ένα μεγάλο μέρος των βουλευτών του αποσκιρτούν από τον ΣΥΡΙΖΑ!
28ον. Ο Αλέξης Τσίπρας μέσα σε 6 μήνες κατάφερε το ακατόρθωτο
α. Οι Πολιτικοί που ευθύνονται για όλη την καταστροφή τα τελευταία 15 χρόνια , όχι μόνο αθωώνονται , αλλά <παίρνουν> κεφάλι και διεκδικούν με ασφάλεια την εξουσία .
β. Διαλύει τον <μύθο> της αριστεράς
γ. Ψηφίζει τον νόμο περί ιθαγένειας , θαρρείς κι αυτό μας έλειπε !
δ. Ο Καμμένος υπογράφει συμφωνία με το Ισραήλ για την ελεύθερη εγκατάσταση στην Ελλάδα Ισραηλινών ενόπλων Δυνάμεων !
29ον. Σήμερα στην Βουλή των Ελλήνων ψηφίζεται με μεγάλη πλειοψηφία το Γ΄και φαρμακερό μνημόνιο το οποίο ανοίγει τον δρόμο για τον Εποικισμό της Ελλάδας από Ευρωπαίους πολίτες Εβρα-ι-κής καταγωγής , Ελληνοποιούνται εκατοντάδες χιλιάδες Μουσουλμάνοι , υποστατικοί -εργάτες των Ελληνοεβραίων 
30ον. Και οι Έλληνες τι θα απογίνουν ?? Άλλοι θα τραβήξουν για ξενητιά , άλλοι θα καταντήσουν περίοικοι στην πατρίδα τους ..και σιγά-σιγά θα σβήσουμε ως Έθνος και Φυλή.
Ως επίλογο , αυτά θα καταγράψει ο ιστορικός του μέλλοντος .
Σίγουρα κάποιοι δεν θέλουν να δημοσιευθεί
Αρτέμη Σώρρα , κάνε αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά .
Συνέλληνες -Συνελληνίδες κάντε το καθήκον σας .
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει !!!
……………………..
……ΠΗΓΗ   http://alfeiospotamos.gr/?p=16738………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις