Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Πέντε γεγονότα που η ισραηλινή κυβέρνηση θα προτιμούσε να μην ξέρατε.

Πέντε γεγονότα που η ισραηλινή κυβέρνηση θα προτιμούσε να μην ξέρατε.
Δημοσιεύτηκε στο Global Research τον Αύγουστο του 2014
(μετάφραση Γεωργία Βαγενά)

Βενιαμίν Νετανιάχου ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί την πλειοψηφία του Εβραϊσμού, αν και, στην πραγματικότητα, αυτός αντιπροσωπεύει μόνο μια μειοψηφία των Εβραίων Ισραηλινών και Αμερικανών – είναι αυτοί που υποστηρίζουν τη δεξιά πτέρυγα του Λικούντ. Για πολλούς άλλους, ιδιαίτερα στην Ευρώπη, θεωρείται ένας χρηματοδοτουμενος απο τις ΗΠΑ, προπαγανδιστής του σιωνισμού με μια εξτρεμιστική πολιτική ατζέντα, που απορρίπτει κάθε παλαιστινιακό κράτος και απαιτεί τη «μεταφορά» των ιθαγενών Αράβων εκτός της πρώην Παλαιστίνης.

Οι ισραηλινές πολιτικές, όπως ο παράνομος εποικισμός στη Δυτική Όχθη και την Ανατολική Ιερουσαλήμ (για να αποφευχθεί η δημιουργία ενός παλαιστινιακού κράτους): Με τον επι 8 χρόνια αποκλεισμό βασικών προμηθειών στη Γάζα: με την χρήση “λανθασμένων” ετικετών των εξαγόμενων φρούτων και λαχανικών προς στην Ευρώπη και την τρομακτική δολοφονία εκατοντάδων ανυπεράσπιστων γυναικών και παιδιών στη Γάζα - όλα έχουν ως αποτέλεσμα την επιδείνωση του αντισημιτισμού σε όλο τον κόσμο. Η ημερήσια διάταξη της ισραηλινής κυβέρνησης ενάντια στον αυτόχθονα αραβικό πληθυσμό που είναι η κύρια κινητήρια δύναμη του αντι-εβραϊκού αισθήματος τόσο στην Ευρώπη όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.


Ο Νετανιάχου έχει επίγνωση αυτής της σχέσης και την επιβλαβή επίδραση των πολιτικών του σχετικά με την ασφάλεια των εβραϊκών κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο, και στην κοινή γνώμη, αλλά ξέρει επίσης ότι όσο μεγαλύτερη είναι η αύξηση του αντισημιτισμού οι περισσότεροι γάλλοι, βρετανανοί και άλλοι Εβραίοι υπήκοοι θα αναγκαστούν να πουλήσουν τα σπίτια τους και απρόθυμα να αφήσει τις χώρες της γέννησής τους για να αναζητήσουν καταφύγιο στο Ισραήλ. Αυτή είναι μια βασική αρχή στην ατζέντα της κυβέρνησης Νετανιάχου ότι όλοι οι αμερικανοί, ευρωπαϊοι και Εβραίοι της διασποράς θα πρέπει να «πεισθούν» να μεταναστεύσουν στο κράτος του Ισραήλ - μαζί με τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Ωστόσο, αυτή η ατζέντα υποστηρίζεται επίσης εν μέρει από τα εκατομμύρια των ευαγγελιστών, Χριστιανών Σιωνιστών στην Αμερική, οι οποίοι πιστεύουν στην κυριολεκτική περιγραφή της Αγίας Γραφής και των οποίων στόχος είναι τα 14 εκατομμύρια Εβραίοι στον κόσμο να μεταφερθούν στο κράτος του Ισραήλ, όπου μπορούν να βαφτιστούν και να μετατραπούν, μαζικά, σε χριστιανική εκκλησία! Οι υπουργοί της ισραηλινής κυβέρνησης χαμογελούν εν γνώσει τους πίσω από τις παλάμες τους, καθώς αποδέχονται αυτή την υποστήριξη - χωρίς την οποία η οικονομία τους θα καταρρεύσει.

Το ισραηλινό λόμπι στην Αμερική περιλαμβάνει πάνω από μια ντουζίνα οργανώσεις, συμπεριλαμβανομένωης της AIPAC, την πρωτογενή σιωνιστική ομάδα πολιτικής πίεσης με συνδέσεις προς το Λευκό Οίκο που επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την αμερικανική εξωτερική πολιτική σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, για πολλές εγκατεστημένες στην Ευρώπη εβραϊκές κοινότητες, τα εγκλήματα πολέμου του Νετανιάχου στη Γάζα καθώς και η βίαιη, επεκτατική ατζέντα του με συνακόλουθη την άνοδο του αντισημιτισμού, είναι μια πολύ άσχημη νέα πραγματικότητα.

Ο επικεφαλής της UNICEF, δήλωσε χθες, ότι 392 παιδιά είχαν σκοτωθεί στη σύγκρουση μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς, και ότι περίπου 370.000 παιδιά είχαν τραυματιστεί.

Ένα μποϊκοτάζ των ακαδημαϊκών και εμπορικών δεσμών με το κράτος του Ισραήλ τώρα φαίνεται να είναι η αναπόφευκτη συνέπεια για τις αγριότητες που πραγματοποιούνται στη Γάζα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις