Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ"

ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ"

 
 
 
ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ


Σε κάποιο γυμνάσιο της επαρχίας, παρουσιάστηκε ένας «πειραγμένος» καθηγητής.

Ποια ήταν η λόξα του;

Ο περίεργος αυτός εκπαιδευτικός, κάθε τρεις και τριάντα, κουβαλούσε κεράσματα στο σχολείο του. Πότε για τα γενέθλια (ΓΕΝΑ-ΑΘΛΟΣ) του Θαλή, πότε για την επέτειο της μάχης στις Θερμοπύλες, άλλοτε για το μνημόσυνο του Ανδρούτσου, και κοντολογίς για κάθε Έλληνα που θυσιάστηκε ή δόξασε την Ελλάδα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Οι συνάδελφοί του, έπαιρναν κανονικά το κερασματάκι τους κάθε φορά, ανάμεσα στα πειράγματα και τον συγκρατημένο χλευασμό τους, προς τις ακατανόητες γι’ αυτούς χειρονομίες του αλλόκοτου συναδέλφου τους. 

Κάποιος, ευγενικότερος φαίνεται από τους υπόλοιπους, είπε με καλλιτεχνική, νομίζοντας, ειρωνεία ότι είχε δει στη ζωή του και χειρότερα πράγματα.

Όταν οι συνάδελφοι του ιδιόρρυθμου αυτού καθηγητή είχαν την ονομαστική τους εορτή και φέρνανε κεράσματα, αυτός αρνούνταν να κεραστεί, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των υπολοίπων. 

Είχε μάλιστα, σε κάθε περίπτωση, εξηγήσεις γι’ αυτή του την συμπεριφορά. 

Όταν, παραδείγματος χάριν, γιόρταζε κάποιος Κωνσταντίνος, απολογούνταν ότι δεν ήταν δυνατόν γι’ αυτόν να γιορτάζει κάποιον στυγερό δολοφόνο, ο οποίος είχε σφάξει το μισό του σόι. Όταν γιόρταζε πάλι η αγία Βαρβάρα, έλεγε ότι δεν ήταν δυνατόν να γιορτάζει μια Κατίνα της γειτονιάς.

Ήτανε ο άνθρωπος διαβασμένος και γνώριζε τον βίο και την πολιτεία του κάθε άπλυτου και βρομιάρη άγιου ή αγίας, με τους οποίους οι Ιουδαίοι πατέρες της Εκκλησίας φόρτωσαν το χριστιανικό εορτολόγιο, για να εξευτελίσουν, στον αιώνα τον άπαντα το, υπόδουλο τότε, γένος των Ελλήνων...

Μια μέρα, που λέτε, ο παλαβός αυτός καθηγητής έφερε στο σχολείο μια μεγάλη κούτα με εξαιρετικά γλυκά. 

Την τοποθέτησε πάνω σ’ έναν πάγκο, απέναντι από τα γραφεία, σήκωσε όρθιο το καπάκι της και αφού έγραψε στην εσωτερική του πλευρά, με μεγάλα κεφαλαία γράμματα, την λέξη «ΒΟΥΔΟΥΓΕΝΝΑ», πήγε στο γραφείο του.

Όπως το περίμενε, σε λίγο άρχισαν ν’ ακούγονται ζωηρές ομιλίες από την περιοχή της κούτας. Κάποιος έσπευσε να καλέσει για εξηγήσεις τον αυτουργό του εγχειρήματος. 

Εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι κανενός η φαντασία δεν έφτασε μέχρι στο σημείο του να σχετίσει τη λέξη «Βουδούγεννα» με την λέξη «βους».

«Ρε συ, Στράτο, τι είναι πάλι αυτό το νούμερο που μας παρουσιάζεις σήμερα», ρώτησε κάποιος.

«Τι να κάνω μωρέ καλά μου παιδιά; 

Σας έφερα κεράσματα για όλους τους Έλληνες που πρόσφεραν μέχρι και την ζωή τους για την πατρίδα κι εσείς με ειρωνευτήκατε, σχεδόν φανερά. 

Να, τώρα είπα να φέρω και για κανέναν άλλον, όπως για τον Βούδα που έχει σήμερα τα γενέθλιά του. Δεν είναι και λίγος. 

Εκατομμύρια άνθρωποι πιστεύουν σ’ αυτόν. Αλλά βλέπω ότι πρόκειται για μια από τα ίδια. Φαίνεται πως εσείς δεν μπορείτε ποτέ να γιορτάσετε τίποτε άλλο, εκτός από τους χριστιανούς ανθέλληνες και άπλυτους αγίους σας. 

Μωρέ τι σόι άνθρωποι είστ’ εσείς! 

Κακόμοιρη πατρίδα, τι σου ’μελλε να πάθεις...», βόγκηξε κι έφυγε από κοντά τους ο κακόμοιρος.
 



ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΤΣΙ;;
ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ;;


ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΙΓΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΦΗΣΕΙ...


ΞΕΦΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΛΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝΕ....

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;;

ΚΑΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ Η ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.

ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΜΑΤΙΣΤΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΕ"

ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΙΛΑΤΕ?

ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ,ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΤΕ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΓΥΦΤΟΙ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΛΙΓΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΕΥΡΩ Ο ΠΕΝΙΧΡΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΝΔΗΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑ-ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ...


ΣΥΝΑΙΝΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ..

ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΙΖΕΤΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΗ

ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΕΝΙΧΡΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ


ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΛΕΟΝ ΦΕΥΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΝ ΑΠΛΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ

ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ,

ΕΠΙΚΡΟΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ


ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΩ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝΕ Κ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΔΙΑΔΑΣΚΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΔΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ


ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΣΟΦΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΑΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΑΝ ΜΙΛΑΤΕ Η ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΗΔΗ ΠΡΑΞΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ


Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΕΣΕΙΣ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ...


ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ:

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ

ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!!!


Υ.Γ


ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ:
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ'''


ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ



ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!


ΠΑΡΗΣ ΔΡΕΛΛΑΣ
 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις