Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022

Η λογοκρισία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης


Η λογοκρισία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της προσδιορίζοντας την καθολική κατάπτωση κάθε δικαιώματος των ελεύθερα σκεπτόμενων πολιτών.

Ειδικά το Facebook άρχισε να ρίχνει τα προφίλ και τις σελίδες των πολιτών που έχουν το θάρρος και την ανδρεία να λένε τα πράγματα με το όνομα τους, κάτι που δεν βολεύει το καθεστώς και όλα τα πιόνια του, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ποιος είναι ο πραγματικός τους ρόλος.

Την ίδια στιγμή όμως επιτρέπει ψεύτικα προφίλ στα δικά τους «παιδιά» να διαφημίζουν κάθε αποστατική και εκτός φυσιολογίας του ανθρώπου ασθένεια, γεμίζοντας το διαδίκτυο με άσεμνες διαφημίσεις  ερωτικού και σεξιστικού περιεχομένου και κάθε αρρωστημένη φαντασίωση επηρεάζοντας την ορθή κρίση των πολιτών ενηλίκων και ανηλίκων.

Αυτό από μόνο του επιδεικνύει  τον δόλιο τρόπο που χρησιμοποιούν από την μία να φιμώσουν την ελεύθερη έκφραση των πολιτών, χαρακτηρίζοντας ως απρεπή ακόμη και το αυτονόητο,  το λογικό και το φυσιολογικό προάγοντας  ταυτόχρονα κάθε παρά φύση ανωμαλία ως φυσιολογικό.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην ουσία λειτουργούν ως ένας μηχανισμός εκτόνωσης των πολιτών από την μία αλλά και ως ένας μηχανισμός προσηλυτισμού και χειραγώγησης των πολιτών από την άλλη που τεχνηέντως εισήλθε στην καθημερινότητα μας με στόχο και σκοπό να αποκόψει όσο το δυνατόν περισσότερο τις διαπροσωπικές σχέσεις των πολιτών δια ζώσης.

Εν μέρει το πέτυχαν αυτό, ειδικά στους νέους που δικτυώθηκαν πρώτοι επηρεάζοντας σιγά σιγά και το οικογενειακό περιβάλλον τους με αποτέλεσμα σχεδόν όλοι σήμερα γονείς και παιδιά να έχουν ένα δυο η και περισσότερα προφίλ αληθινά και ψεύτικα που τα χρησιμοποιούν αναλόγως.

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου πολλοί εκ των χρηστών αυτών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν δείξει συμπτώματα εθισμού, για αυτό άλλωστε χαρακτηρίζονται και ως «χρήστες».

Μπορείτε να φανταστείτε τι θα συμβεί όταν κοπεί απότομα σε έναν χρήστη το προϊόν του εθισμού του;

Ας δούμε τώρα πως μπορούν αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να γίνουν εθιστικά η ακόμη καλύτερα ας δούμε πως θα είναι η καθημερινότητα αυτών των χρηστών αλλά σε μεγαλύτερη κλίμακα δηλαδή όλων των χρηστών του διαδικτύου.

Καθημερινά δισεκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου ξεκινούν την ημέρα τους διαβάζοντας την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία (emails) η κάποιο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter,instagram, tik tok, κλπ) είτε στην εργασία τους είτε όχι.

 

Τι θα συμβεί όμως την ημέρα που δεν θα λειτουργεί το διαδίκτυο;

Πόσοι άνθρωποι θα χάσουν την γη κάτω από τα πόδια τους;  

Πόσα δισεκατομμύρια πολίτες στον πλανήτη είναι εθισμένοι τελικά σε αυτό;

Σαφώς είναι ακαδημαϊκά τα ερωτήματα αλλά τα θέτω διότι είναι πρέπον κάθε εργαλείο που χρησιμοποιούμε να γίνεται με λογική και με μέτρο και όχι εργαλείο καταστροφής της κοινωνικότητας μας ως πολίτες.

Δεν πρέπει να αφήσουμε κανέναν αποστατικό μηχανισμό να μας χειραγωγεί, να μας χαλιναγωγεί, να μας εθίζει και να μας θεωρεί χρήστες.

Οι χρήστες είναι ευάλωτοι.

 

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι όλα αυτά τα μέσα μαζί με τα ΜΜΕ κατασκευάστηκαν για την χαλιναγώγηση του νου των ανθρώπων με χιλιάδες τεχνικές και μηνύματα τα οποία χαράζουν συνεχώς το υποσυνείδητο των ανθρώπων για να πετύχουν αυτό που θέλουν, όπως π.χ.  οι διαφημίσεις, οι ειδήσεις που έπαψαν να είναι ειδήσεις κλπ.

Σαφώς οι αποστάτες έχουν χιλιάδες μηχανισμούς και εργαλεία για να διαιρούν τους ανθρώπους σε χιλιάδες κομμάτια ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, που όλα είναι κατασκευασμένα και καθοδηγούμενα από την ίδια ψεύτικη αποστατική πηγή, για να μπορούν να ελέγχουν την βούληση των ανθρώπων, ώστε να ζουν και να βιώνουν στην λήθη που τους έριξαν οι αποστάτες μαζί με όλους τους συνεργούς τους και τα πιόνια τους, που κάποια από αυτά είναι και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγος που το πράττουν είναι γνωστός, δεν θέλουν να ενθυμηθούν οι άνθρωποι που εκ φύσεως είναι κοινωνικά όντα, διότι όταν συμβεί αυτό τότε οι όλοι οι άνθρωποι θα γίνουν πολίτες και θα αναλάβουν οι ίδιοι ως ενεργοί πολίτες την διακυβέρνηση της χώρας τους και θα δημιουργήσουν την δική τους Πολιτεία η οποία θα είναι ανθρωποκεντρική, και τότε όλοι αυτοί που μας έφεραν ση]ήμερα σε αυτό το σημείο δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης.

Αυτός είναι ο λόγος που όλες οι κυβερνήσεις όλων των χωρών του πλανήτη μας λειτουργούν σχεδόν με τον ίδιο τρόπο ανεξαρτητα με το ποιο είναι το πολίτευμα που λένε ότι έχουν.

Μόνο οι άνθρωποι οι πολίτες κάθε χώρας έχουν την δύναμη να αλλάξουν όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στον πλανήτη μας και στην χώρα μας και όλη αυτή η δύναμη πηγάζει από την ένωσή μας ως πολίτες και την γνώση που είναι πρέπον να λάβουμε ως πολίτες μελετώντας τις χιλιάδες σελίδες που γείωσε στις μέρες μας ο μηχανισμός αφύπνισης και συνένωσης όλων των ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ που φέρει το κωδικό όνομα ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

Αυτός ο ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ενσαρκώθηκε για να μας ενώσει όλους χωρίς ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ και να μας θυμίσει ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να δημιουργήσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και χιλιάδες ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ σε ολόκληρο τον πλανήτη μας ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

Μας έδειξε πώς μετουσιώνεις ακόμη και αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε χρήσιμο εργαλείο που ενημερώνει και αφυπνίζει τους πολίτες.

Μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.aitherikigrafi.gr/ όση αλήθεια αντέχετε ώστε να είστε έτοιμοι για την τεράστια αλλαγή που θα συμβεί στις μέρες μας και για όσο υπάρχει ακόμη το διαδίκτυο.

Επίσης υπάρχουν χιλιάδες αποδείξεις και στοιχεία στην ιστοσελίδα https://www.e-sy.gr/ και σε χιλιάδες σελίδες και μπλόγκς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να ενημερωθείτε για όσο ακόμη υπάρχουν, έχασαν βλέπετε τον πλήρη έλεγχο και τους ενοχλεί που υπάρχουν ελευθέρα σκεπτόμενοι ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Υ.Γ. Όσα προφίλ και όσες σελίδες κι αν «ρίξετε»  τώρα,  είναι πλέον αργά. Γνωριστήκαμε, ενωθήκαμε, δημιουργήσαμε και δημιουργούμε συνεχώς νέα γραφεία ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, και διεκδικούμε την ορθή και δίκαιη διακυβέρνηση της χώρας με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 24-10-2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις