Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022

τὸ Ἔθνος σύσσωμον καὶ πειθαρχοῦν ὡς εἷς ἄνθρωπος θὰ ἀγωνισθῇ ὑπὲρ βωμῶν καὶ ἑστιῶν μέχρι τῆς τελικῆς νίκης


Επ ευκαιρίας της επετείου και του έπους του 1940, όπου όλου οι έλληνες ενώθηκαν και αντιστάθηκαν πράττοντας το ιερό τους καθήκον, παραθέτω ένα απόσπασμα από εκείνη την εποχή το οποίο υπογράφει ο Γεώργιος Β’.

   

«..τὸ Ἔθνος σύσσωμον καὶ πειθαρχοῦν ὡς εἷς ἄνθρωπος θὰ ἀγωνισθῇ ὑπὲρ βωμῶν καὶ ἑστιῶν μέχρι τῆς τελικῆς νίκης.   

 

Ἐν τοῖς ἀνακτόροις τῶν Ἀθηνῶν τῇ 28ῃ Ὀκτωβρίου 1940.  Γεώργιος Β΄»

 

Αναφέρει δηλαδή αυτό το απόσπασμα, ότι το έθνος σύσσωμο και πειθαρχημένο σαν να είναι ένας άνθρωπος θα αγωνιστεί «ὑπὲρ βωμῶν καὶ ἑστιῶν μέχρι τῆς τελικῆς νίκης».

 

Σας θυμίζει κάτι;

 

Εμένα ναι!! Μου θυμίζει.

 

Μου θυμίζει την τεράστια ανδρεία που επέδειξαν οι έλληνες πολίτες οι οποίοι ενώθηκαν και πολέμησαν ως ένα σώμα, ως μία μονάδα, ως ένας άνθρωπος αποδεικνύοντας σε όλους την δύναμη της ένωσης των ανθρώπων. Τότε το έπραξαν, σήμερα;;; Αλήθεια πότε ήταν η τελευταία φορά που νοιώσατε ότι είστε ανίκητοι;

 

Από το 1940 έως και σήμερα έχουν περάσει 82 χρόνια, κυβέρνησαν και διοίκησαν  σχεδόν όλα τα κόμματα της βουλής αλλά ακόμη και σήμερα κανένας έλληνας πολίτης  δεν είναι ελέφθερος.

 

Οι συνθήκες που βιώνουμε σήμερα δεν απέχουν και πολύ από εκείνη την εποχή, αλλά ο πόλεμος που βιώνουμε στις μέρες μας δεν έχει όπλα, έχει όμως θύματα αθώους ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν έναν οικονομικό πόλεμο προερχόμενο από τα ίδια κέντρα αποφάσεων εκείνου του πολέμου. 

 

Άλλαξε δηλαδή μορφή ό πόλεμος αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. 

 

Πεθαίνουν άνθρωποι από τις αποφάσεις των κυβερνήσεων και των κομμάτων που διοικούν (νομίζουν) την χώρα μας, αλλά στην ουσία εκτελούν τις εντολές του παγκόσμιου κατεστημένου καθεστώτος.

 

Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, όπως τότε έτσι και τώρα πεθάνουν αθώοι άνθρωποι ή ακόμη πιο ορθά, θυσιάζουν ανθρώπους στον βωμό του χρήματος και της εξουσίας τους.

 

Τότε οι άνθρωποι, το 1940,  ενώθηκαν και νίκησαν.

 

Σήμερα καλούμαστε όλοι να πράξουμε το ίδιο, να ενωθούμε όλοι ως ένα σώμα, ως ένας άνθρωπός, ως ΕΛΛΗΝ και ο μόνος που έχει πεί από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε δημόσια, και το λέει συνεχώς, είναι ο πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Αρτέμης Σώρρας.

 

Ήρθε η ώρα να το νοήσουμε όλοι οι άνθρωποι αυτό και όπως τότε έτσι και σήμερα να πούμε ένα μεγάλο βροντερό ΟΧΙ σε όλη την αποστασία και σε όλα τα πιόνια των αποστατικών μηχανισμών του πλανήτη και της Ελλάδας, και να εγκαθιδρύσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ.

 

Όπως είδατε όλοι, ακόμη και οι αποστάτες και οι ψευτο βασιλιάδες, γνωρίζουν την δύναμη της ένωσης, σε μία ολότητα, σε ένα σώμα,   «…ὡς εἷς ἄνθρωπος..» !!!  

 

Όλοι γνώριζαν τι είναι η ΟΛΟΤΗΤΑ !!!

 

Μελετήστε!!! Συντονιστείτε!!! Ενθυμηθείτε!!!

 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 27-10-2022

 

δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις