Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Ακόμη μία απόδειξη η οποία αποδεικνύει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι μεριστό του ΑΜΕΡΙΣΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ

Ακόμη μία απόδειξη η οποία αποδεικνύει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι μεριστό του ΑΜΕΡΙΣΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ.

Πριν από μερικά γήινα έτη, εμφανίστηκε και γειώθηκε στις μέρες μας η πλατφόρμα της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ των 27 συμβόλων και των ΕΝΝΕΑ 9 αριθμών, όπου αποδεικνύεται βήμα βήμα, πως δημιουργούνται τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ και οι ΑΡΙΘΜΟΙ.

Αυτή η μικρή αναφορά για την πλατφόρμα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ είναι απαραίτητη ώστε να είμαστε σε θέση να νοήσουμε την σύνδεση και την αλληλεξάρτηση που έχουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και που πολλές φορές δεν γίνονται άμεσα αντιληπτά.

Πρόσφατα είδαμε ότι χρησιμοποιούν τα σύμβολα της ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, άλλες φορές ίδια και άλλες φορές παραποιημένα, σε κοσμήματα σε ρούχα σε διαφημιστικά σποτάκια κλπ που πραγματικά πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί να συμβαίνει αυτό; είχαν την ίδια ιδέα πολλοί άνθρωποι;; ή μήπως κλέβουν και αλλοιώνουν εσκεμμένα τα σύμβολά και την πλατφόρμα;

Συμβαίνουν και τα δύο, κάποιοι αντιγράφουν με σεβασμό και κάποιοι τα παραποιούν για να προσβάλλουν και να βεβηλώσουν την ίδια την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ και την ίδια τους την ύπαρξη.

Αυτό όμως που αποδεικνύεται είναι ότι όλοι αναγνωρίζουν την ΠΗΓΗ που ήταν είναι και ΠΑΝΤΑ θα είναι ΜΙΑ, όπως μία είναι και η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

Από την ημέρα που εμφανίζεται η ΑΛΗΘΕΙΑ και ΓΕΙΩΝΕΤΑΙ στον χώρο μας, όλοι οι άνθρωποι είτε το γνωρίζουν είτε δεν το γνωρίζουν συντονίζονται και όπως στους ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥΣ γειώνεται ο ΙΕΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ  με την συχνότητα της ΦΩΝΗΣ των ανθρώπων που συμμετέχουν, έτσι και τα ΣΥΜΒΟΛΑ γειώνονται στον χώρο μας (που είναι ο πλανήτης μας ολόκληρος) και συντονίζουν τους ανθρώπους.

Αυτό συμβαίνει και αυτός είναι ο λόγος που θα συναντάμε όλο και πιο συχνά τα σύμβολά της  ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ είτε αυτά είναι αποτυπωμένα στην ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΓΡΑΦΗ είτε στην ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ (αυτά που μας έμαθαν ως κεφαλαία γράμματα).

 Ο άνθρωπος ως αναπόσπαστο μέρος του ΑΜΕΡΙΣΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ συνδέεται και συντονίζεται με όλες τις συχνότητες και τα σύμβολα που εμφανίζονται στον χώρο του κάτι που επί εκατοντάδες έτη γήινα το χρησιμοποίησαν οι αποστατικοί μηχανισμοί και τα πιόνια των αποστατών για να ρίξουν ολόκληρη την  ανθρωπότητα στην λήθη για να κλέψουν όλη την ενέργεια τον πλούτο την δύναμη και την ουσία του ανθρώπου.

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι ΜΙΑ και η ΠΗΓΗ επίσης και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ενοχλήθηκαν τόσο πολύ όταν ο Πρόεδρος της «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΣΙΣ» ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ αποκάλυψε την ΑΛΗΘΕΙΑ για όσα έχουν συμβεί αλλά και ΓΕΙΩΣΕ με ΑΡΕΤΗ προς όλους και για όλους ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ στην ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ και στην ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ αλλά και χιλιάδες ακόμη σελίδες που συντονίζουν όλους τους ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη μας ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

Τα σύμβολα εμφανίστηκαν γειώθηκαν συντόνισαν και συντονίζουν συνεχώς ολόκληρη την ανθρωπότητα και όλους τους ανθρώπους που φέρουν την ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ που τους προσέδωσαν οι ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ μαζί με όλες τις ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

Ο ίδιος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ως μονάδα αλλά και μεριστό του ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ (ΔΙΑ), είναι και φέρει μέσα του όλα τα στοιχεία της Θεογονίας-Κοσμογονίας και συντονισμένος ως μονάδα ανελίσσεται συλλογικά και ατομικά.

Από την ΩΡΑ που εμφανίστηκαν τα σύμβολα θα τα συναντάμε όλο και πιο συχνά στην καθημερινότητά μας από ανθρώπους που τα αντιγράφουν συνειδητά ή μη, όπως συνέβη και με αυτό το χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης που χρησιμοποιεί μεγάλη αλυσίδα SUPER MARKET των Αθηνών και που προφανώς τα προμηθεύεται από κάποιον που τα κατασκευάζει.

Δείτε το χάρτινο ποτηράκι του καφέ και θα καταλάβετε.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 4-03-2023

ΠΗΓΗ:  ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις