Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Το ορθόν είναι να γνωρίζεις τι σημαίνει κάθε σύμβολο της ΑΩ γραφής που χρησιμοποιείς καθημερινά στην επικοινωνία σου-ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ-

Το να ομιλείς χωρίς να αντιλαμβάνεσαι τι είναι αυτό που λες  και από πού προέρχονται υα σύμβολα που χρησιμοποιείς  για να εκφέρεις  είτε τον προφορικό είτε τον γραπτό  λόγο που χρησιμοποιείς καθημερινά  σε καθιστά συνυπεύθυνο για όλα όσα  σου συμβαίνουν στον βίο σου.

Το ορθόν είναι να γνωρίζεις τι σημαίνει κάθε σύμβολο της ΑΩ γραφής που χρησιμοποιείς καθημερινά στην επικοινωνία σου και πώς αυτό δημιουργήθηκε από την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ για να έχεις την δυνατότητα σήμερα να επικοινωνείς με όλους.

Αυτή η τεράστια αληθινή γνώση, που είχαν αποκρύψει επιμελώς από τους ανθρώπους οι επικυρίαρχοι του πλανήτη,  σήμερα υπάρχει και είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα https://www.aitherikigrafi.gr/ellania-sympantika-symbola για να κατανοήσεις και να νοήσεις ότι  κάθε ένα σύμβολο είναι μία  εν νέα δημιουργία και όλα μαζί τα σύμβολά της ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ του ανθρώπου μαζί με τους δημιουργήθηκαν πρίν από εσένα και όλα μαζί βρίσκονται σε όαλ τα μέρη του σώματός τους.

Οι μεγάλοι αποστάτες γνωρίζουν την δύναμη των συμβόλων και αυτός είναι ο λόγος που αλλοίωσαν τα σύμβολα και κατασκεύασαν εκατοντάδες διαλέκτους παραποιώντας τα αρχικά σύμβολα που είναι η ΠΗΓΗ.

Έτσι σήμερα ενώ όλοι οι άνθρωποι  χρησιμοποιούν τα σύμβολα καθημερινά στην επικοινωνία τους δεν γνωρίζουν τίποτα για αυτά με αποτέλεσμα οδυνηρό για τους ίδιους.

Ομιλούν αλλά δεν γνωρίζουν τι λένε διότι έχουν γίνει τόσες πολλές παρεμβάσεις  στις έννοιες που τελικά άλλα λέει  ο ένας άλλα καταλαβαίνει  ο άλλος με αποτέλεσμα να  γίνονται συνεχώς παρερμηνείες και παρεξηγήσεις στα λεγόμενα τους που πραγματικά αν παρατηρήσεις έναν διάλογο μεταξύ ανθρώπων να δεις ότι δεν είναι ΔΙΑ- ΛΟΓΟΣ αλλά ένα συνονθύλευμα ήχων που μόνο ως φασαρία μπορείς να το χαρακτηρίσεις.

Όταν όμως παρατηρήσεις έναν αληθινό διάλογο που εκτελείτε μεταξύ ανθρώπων που γνωρίζουν τι λένε και πότε το λένε, είτε στον προφορικό είτε στον γραπτό τους λόγο,  θα αντιληφθείς ότι αυτός ο πραγματικά ορθός διάλογος δεν εμπεριέχει περιττές λέξεις και εκφράσεις, μένει δηλαδή στην ουσία του θέματος χωρίς φαμφάρες και περιττά άσκοπα λόγια που τα παίρνει ο αέρας.

Το να γνωρίζεις τα σύμβολα  της ΑΩ και τι σημαίνουν αυτά θα σε βοηθήσει να ενθυμηθείς ποιος είσαι ποιος είναι ο λόγος της δημιουργίας σου ως άνθρωπος ποιο είναι το κωδικό όνομα της αποστολής σου σε αυτήν την ενσάρκωση και ποιο είναι το κωδικό όνομα σου ως οντότητα.

Θα σε βοηθήσει δηλαδή να αντιληφθείς δικαιότερα την αποστολή σου και να φτάσεις στην αυτογνωσία σου στο ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ που είναι και η είσοδός σου στην ολότητα των ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΑΞΙΩΝ.

Τόσο σημαντικό είναι να γνωρίσεις τα δικά σου σύμβολα της ΑΩ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ του Ανθρώπου, που αυτά πρέπει να χρησιμοποιεί ο άνθρωπος  στην καθημερινότητα του, και σαφέστατα να γνωρίσει και τα σύμβολα της ΑΩ ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ που είναι η ΠΗΓΗ της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ όλων των συμβόλων.

 

 ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΘΑΥΛΟΣ) 23-03-2023     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις