Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Γιατί πολιτεύεται με την Ελλήνων Συνέλευση;

Γιατί πολιτεύεται με την Ελλήνων Συνέλευση;


Βασιλειάδης Δημήτριος: Μα, δεν θα μπορούσα να ήμουν πουθενά αλλού. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ είναι ο μοναδικός Πολιτικός Φορέας του Έθνους των Ελλήνων και καλεί όλους τους πολίτες της Ελλάδος να ενταχθούν, να συνταχθούν και να διοικήσουμε οι ίδιοι την ιερή μας χώρα.



Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι σε ένα κόμμα που είναι ένας μηχανισμός πολύ συγκεκριμένης ιδεολογίας, δογματισμένος συνήθως, που το μόνο που κοιτάει είναι το συμφέρον του και πώς θα βολέψει τα δικά του τα παιδιά. Άλλωστε, αυτό βιώνουμε κάθε μέρα.



Από την ημέρα που ενσαρκώθηκα που είμαι σήμερα 52 ετών, βιώνω, όπως και εσείς φαντάζομαι, την αδικία σε όλα τα επίπεδα του βίου. Εδώ ο άνθρωπος έχει γεννηθεί με το δικό του δίκαιο και του τα έχουν πάρει όλα. Κάτι που δεν έπρεπε να συμβαίνει!



Δηλαδή, όταν δίνεις εντολή με την ψήφο σου, την δύναμη να διοικήσουν κάποιοι άνθρωποι για να μπορέσουν να δουλέψουν υπέρ των δικών σου συμφερόντων, αυτοί εδώ και τόσα χρόνια κάνουν ακριβώς το αντίθετο.



Με αποτέλεσμα να φτάσουμε σε ένα επίπεδο διαβίωσης, κάτω του μηδενός! Δεν θα μπορούσα λοιπόν σαν χαρακτήρας και σαν άνθρωπος να συνταχθώ σε κανένα κομματικό μηχανισμό ή κίνημα εντός ή εκτός βουλής, πάρα μόνο στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ η οποία λειτουργεί για το όλον. Για όλους τους ανθρώπους που κατοικούν στην ιερή μας χώρα Ελλάς! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις