Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

η Παιδεία στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα είναι οι εξής και θα σας διαβάσω μερικά αποσπάσματα:

Θα διαπιστώσουμε λοιπόν ότι η Παιδεία στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα είναι οι εξής και θα σας διαβάσω μερικά αποσπάσματα:


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ θεωρεί την Παιδεία ως τον κρισιμότερο και το πιο νευραλγικό τομέα της Πολιτείας. Τα προγράμματα είναι να διαθέσει τεράστια κεφάλαια - ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ- ώστε να δημιουργηθεί η υλικοτεχνική υποδομή για την άριστη και πλήρη ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ - ΟΧΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ!- Ο σκοπός της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι η πλήρη και ολοκληρωμέν Παιδεία. Το κτίσιμο δηλαδή, του πνεύματος και του σώματος που είναι υποχρέωση της Πολιτείας, η οποία μάλιστα αναλαμβάνει πλήρως ως καθήκον της ενώπιον του γένους μας, όλους τους γόνους. 



Τα σχολεία θα είναι τα εκκολαπτήρια των νέων Ελληνικών γενεών και θα λειτουργούν για την παραγωγή των νέων πολιτών με την δόμηση τους σώματος τους, της ψυχής τους και του πνεύματος τους ώστε να αξιώνονται για να πάρουν την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ στα χέρια τους!



Τα σχολεία χωρίς κανέναν οικονομικό περιορισμό θα έχουν όποια σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή απαιτεί για την επίτευξη του σκοπού τους, μέχρι θέατρα για παραστάσεις, μάθησης όπως μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας. Αυτό σημαίνει ότι το σχολείο θα ικανοποιεί και θα αναπτύσσει όλη την δημιουργική ικανότητα των Ελληνόπουλων. 



Εκτός από την παιδεία της πνευματικής μάθησης κάθε σχολείο θα έχει όλες τις υποδομές αθλοπαιδιών σε ατομικά και σε συλλογικά αθλήματα. Οι αθλητικοί σύλλογοι, τα σωματεία κτλ που υπάρχουν σήμερα, δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, εφόσον θα ενσωματώνονται στην ουσία από λειτουργικής άποψης με τα σχολεία.



ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.



Σε οποιοδήποτε άθλημα έχει ταλέντο, έφεση, αρέσκεια το Ελληνόπουλο θα έχει την ευκαιρία να την εξασκεί, εντός των εγκαταστάσεων του σχολείου του...”

 

ΟΧΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ. ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ;.

 

Πάμε παρακάτω γιατί επειδή έχω εργαστεί σε αυτόν τον κλάδο, έχω δει πολλά τρελά να συμβαίνουν στην χώρα μας. 



Είχα πάει στην Σαντορίνη την εποχή που είχαμε δραχμές, υπήρχε καθηγητής μαθηματικών που έπαιρνε 50.000 δρχ την ώρα για ιδιαίτερο μάθημα. Και η γυναίκα του που ήταν διορισμένη σε Λύκειο έβαζε βαθμολογίες 9 και 10 σε παιδιά λυκείου για να τα υποχρεώσει να πάνε στον άντρα της να κάνουν ιδιαίτερα που όσοι έκαναν ιδιαίτερα έπαιρναν 17-18 και 20.

Μέχρι που τον κατήγγειλαν κάποια στιγμή που το μόνο που έγινε ήταν να πάει να πληρώσει ένα πρόστιμο ενός εκατομμυρίου τότε και τέλος. Συνέχισε την δουλειά του.



Σπυρόπουλος Σπύρος:  Επάγγελμα δηλαδή, εμπορευματοποίηση της απάνθρωπη.



Βασιλειάδης Δημήτριος: Ναι, όταν όμως είναι δημόσιος λειτουργός δεν μπορεί να το κάνει. Δεν γίνεται τώρα... να μην σας πω άλλες χειρότερες ιστορίες που έχω συναντήσει, τις έχω ζήσει, τις έχω βιώσει που πραγματικά θα δοθεί ίσως η ευκαιρία στο μέλλον να σας αναφέρω παραδείγματα σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, από την πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια. Τρελά πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα μας και οι πιο πολλοί που μας ακούν μπορεί να τα έχουν βιώσει κιόλας μέσω των παιδιών τους ή από γνωστούς τους.



Προϋποθέτει αυτό τον πλήρη εξοπλισμό και την απαραίτητη στελέχωση από τους ικανότερους εκπαιδευτές-προπονητές για κάθε συγκεκριμένο άθλημα. Έτσι θα υπάρχει μια ταυτόχρονη παιδεία των ελληνόπουλων και στο σώμα και στο πνεύμα γιατί και τα δύο πρέπει ταυτόχρονα να γυμνάζονται.



Κάθε σχολείο θα περιλαμβάνει τις πιο άρτιες εγκαταστάσεις για την κάλυψη των ΕΜΦΥΤΩΝ ΤΑΣΕΩΝ που υπάρχουν στον άνθρωπο για την ανάδειξη της καλαισθησίας με την τέχνη. Κάθε Ελληνόπουλο θα μπορεί να συμμετέχει σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα μάθησης, μουσικής σε οποιοδήποτε μουσικό όργανο αρέσκεται καθώς και φωνητικής έκφρασης. 



Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθούν για την κάλυψη των καθαρά Ελληνικών τεχνών έκφρασης της καλαισθησίας, όπως θέατρο, ζωγραφική, γλυπτική, αγγειοπλαστική και κάθε μορφή καλλιτεχνίας.

Το Ελληνόπουλο θα έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα παιδείας, μάθησης εξάσκησης, προετοιμασίας, εκγύμνασης σωματικής-πνευματικής, μόνο εντός του σχολείου.”



ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ, ΤΕΡΜΑ Η ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ. 

Οτιδήποτε έχει “παρά” δεν έχει χώρο στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ. 

Τι θα πει “παρά”; Παρά της παιδείας δηλαδή;



“Σήμερα το εκπαιδευτικό σύστημα του καθεστώτος σκοτώνει την δημιουργική φαντασία, την πραγματική έφεση μάθησης των παιδιών απο την πρώτη στιγμή που έρχεται σε επαφή μαζί τους. Το εκπαιδευτικό καθεστωτικό σύστημα θέλει να καταστρέψει την κριτική ικανότητα και την δημιουργική έφεση με το να εντάσσει όλους τους μαθητές σε ένα πλαίσιο αναπαραγωγης συγγραμμάτων και ιδεών που να μπορεί να καθοδηγεί την σκέψη και πράξη σύμφωνα με το σχεδιασμό που κάνουν για να εξυπηρετούνται αλλότρια προς το Έθνος μας συμφέροντα και συγκεκριμένες ομάδες (στοές, μασονικές εταιρίες, μασονικά εκπαιδευτικά συμβούλια, δογματικό ιερατείο κλπ)



ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!



Δεν το λέμε τυχαία. Γνωρίζουν ότι είναι έτσι! Το ξέρουν! Γνωρίζουν τι κάνουν τόσα χρόνια! Τόσα χρόνια μας σκοτώνουν! Τόσα χρόνια μας εκπαιδεύουν να μην έχουμε Παιδεία!

Να μην είμαστε Πολίτες!



Αυτό επιβάλλει την αλλαγή όλων των συγγραμμάτων που είναι για να εγκλωβίζουν την σκέψη του ανθρώπου σε σκέψεις, οι οποίες δεν είναι αληθινές και δεν προάγουν το υπαρκτό και το αληθινό. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα καθιερώσει μέσα από τις δομές της συγγράμματα τα οποία θα πραγματεύονται μόνο με το πραγματικό και το αληθινό της Κοσμοθέασης”



Και για να προλάβω την ερώτηση σας ή των τηλεθεατών “ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ και της ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ”.



Δηλαδή δεν θα μπορεί κανένας να γράφει ένα βιβλίο και να λέει “πάρε και μάθε στο παιδί σου γράμματα” γιατί έτσι του κατέβηκε, αν δεν έχει την αποδεικτική διεργασία και την αλήθεια του δικαίου το σύγγραμμα πώς θα το μεταδώσω το παιδί μου;



Να μάθει τι; Αυτό που σκέφτηκα; αυτό που νομίζω; 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. 

Και οι άνθρωποι ζούν σε ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις