Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει την χρηματοοικονομική υποδομή να υποστηρίξει και να πραγματοποιήσει όλα αυτά που έχει δηλώσει εγγράφως μέσα από τις Προγραμματικές της Δηλώσεις που έχει καταθέσει στον Άρειο Πάγο;

Σπυρόπουλος Σπύρος:   
Είναι κάτι σημαντικό που θέλω να μου απαντήσετε. Πάρα πολύ ωραία! Όλοι γνωρίζουμε ότι για να γίνουν όλες αυτές οι υποδομές για να εκπαιδευτεί ο δάσκαλος, είτε καθηγητής, είτε φοιτητής, είτε προπονητής, για να εκπαιδευτεί λοιπόν σωστά ο δάσκαλος και να γίνουν όλα αυτά που λέτε, το κυριότερο από όλα πρέπει να υπάρχει η χρηματοοικονομική υποδομή. 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχει την χρηματοοικονομική υποδομή να υποστηρίξει και να πραγματοποιήσει όλα αυτά που έχει δηλώσει εγγράφως μέσα από τις Προγραμματικές της Δηλώσεις που έχει καταθέσει στον Άρειο Πάγο;

Βασιλειάδης Δημήτριος: 
ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
 
Μέσα στις Προγραμματικές Δηλώσεις που καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο γνωρίζουν όλοι και ο Άρειος Πάγος και ο πολιτικός κόσμος, ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ, ότι υπάρχουν κατατεθειμένα τα 600 δις υπέρ της ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τα βλέπουμε τα τελευταία 6 χρόνια ήδη στον ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, κάθε χρόνο, άσχετα αν δεν τα εκμεταλλεύονται και μας αφήνουν σε αυτή την κατάσταση.

Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που ιδρύσαμε τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ μας ΦΟΡΕΑ. ΤΟΝ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ.
 
Διότι όταν ήρθε ο Αρτέμης Σώρρας, έκανε επίσημα πρόταση στην κυβέρνηση να πάρουν τα 600 δις, να μην μπούμε στα μνημόνια, να ξεχρεώσουν όλοι οι Ελληνες τα δάνεια τους, να αποπληρώσουμε το δημόσιο χρέος το κατακεφαλήν που μας χρεώνουν κάθε χρόνο και να πάμε σε ευημερία. 

ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΟΥΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. Κι έτσι δημιουργήσαμε και εμείς την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.
 
ΕΦΟΣΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ.

ΕΔΩ ΚΑΝΩ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΩ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ.

ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΓΙΝΕΣΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ! ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

Αυτό που ψηφίζεις είναι ανθελληνικό απάνθρωπο. 

Δεν νοείται κάποιος να λέει ότι είναι άνθρωπος και να σκοτώνει τον συνάνθρωπο του, δηλαδή τον εαυτό του.

Γιατί όλοι θέλουμε τα ίδια! Όλοι θέλουμε αέρα να αναπνεύσουμε οξυγόνο, όλοι θέλουμε καθαρό νερό να πιούμε για να μπορούμε να ζούμε στην δημιουργία μας.

Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να αποφασίσω εγώ πώς θα ζήσει ο Σπυρόπουλος και ο κάθε Σπυρόπουλος που είναι ίδιος με εμένα και έχει τις ίδιες ανάγκες για εμένα;

Γίνεται αυτό; Αυτό όμως κάνουν χρόνια! 

Πόσες αυτοκτονίες είχαμε από το μνημόνιο και μετά; 
Πόσες χιλιάδες άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από τις παρεμφερείς ασθένειες, προερχόμενες από το άγχος, το οποίο ποιος το δημιούργησε; Το μνημόνιο!  

Το μνημόνιο ποιοι το υπέγραψαν;

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ, όπως ο κ. Χρυσοχοίδης. 

Πώς θα πεις ότι αυτοί είναι Έλληνες και εκτελούν και εργάζονται γι αυτό που ΕΣΥ θέλεις;

Μα δεν είναι αυτό η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εκτελεί κάθε βουλευτής είναι ένα εκτελεστικό όργανο και ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ είναι υπό του έργου, η εντολή έρχεται από την βάση που είμαστε εμείς οι ίδιοι. Όταν εγώ για παράδειγμα, ως βουλευτής εκλεγώ και μπω μέσα στην Βουλή των ΕΛΛΗΝΩΝ μαζί με τους άλλους βουλευτές της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ και δημιουργήσουμε την κυβέρνηση μας, με το που θα κάνω ένα χιλιοστό λόξευση από αυτό που με έχουν εντέλει να κάνω, είμαι άμεσα ανακλητός κύριοι! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ!

Δηλαδή βγαίνει Υπουργός λέει ότι θέλει, κάνει ότι θέλει και δεν τον πειράζει κανένας; Πού είναι η ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ; Πού είναι η ΙΣΟΝΟΜΙΑ; Που είναι οι ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ που πρέπει να έχει μια ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

Γιατί το ΑΞΙΑΚΟ τώρα θα καταλάβουν όλοι οι ΠΟΛΙΤΕΣ για ποιόν λόγο το προβάλλουμε και να το λέμε. Το θέμα δεν είναι όμως να το λέμε, το θέμα είναι να το κάνουμε βίωμα. 

Θα σταθώ λίγο σε αυτό.

Να πούμε τι είναι οι ΑΞΙΕΣ, για να καταλάβουμε..
ΑΞΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ. 

Στην ουσία, μπορεί να βλέπουμε ότι το ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ ότι είναι Η 12η ΑΞΙΑ αλλά είναι και η ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ.
 
Αν διαβάσετε στα σχολικά βιβλία κύριοι, πώς αναλύουν το ΓΝΩΘΙ Σ’ΕΑΥΤΟΝ, το έχουν μέσα σε ένα κομμάτι της φιλοσοφίας, πραγματικά.. δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Ακόμα και οι ορισμοί είναι εξ’ ορισμού λάθος.  ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις