Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

"το ‘πε κι η τηλεόραση"- ένα άρθρο καταπέλτης για τα ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια τους

Κάποτε πριν από πολλά χρόνια για να πειστεί κάποιος ότι του λές την αλήθεια, έλεγες ως αποδεικτικό στοιχείο ότι «το ‘πε κι η τηλεόραση».

Αυτές οι εποχές όμως έχουν παρέλθει, κανένα νοήμων όν σήμερα δεν θεωρεί ως δεδομένο αυτά που λέει η τηλεόραση και δη, οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι που παρουσιάζουν τις ειδήσεις.

Η σημερινή εποχή είναι η εποχή των τεράστιων αλλαγών και της αφύπνισης όλων των ανθρώπων με χιλιάδες πληροφορίες αναρτημένες στο διαδίκτυο, όπου όλοι μπορούν να διασταυρώσουν οποιαδήποτε είδηση ή μη, αναφέρουν τα παπαγαλάκια της TV.


Πολύ σύντομα θα αναγκαστούν να πουν όλη την αλήθεια για όλα τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έχουν εκτελεστεί από τους μεγάλους αποστατικούς μηχανισμούς συμπεριλαμβανομένους και τους μεγαλοδημοσιογράφους που πούλησαν «επί πινακίου φακής» τους τηλεθεατές τους και την ίδια τους την ύπαρξη ως δημοσιογράφοι και ως άνθρωποι.

Τα δείγματα είναι πολλά και το πιο πρόσφατο αυτό του γνωστού πρωινού παπαγάλου που επί δεκαετίες υποτίθεται ότι ενημερώνει τον κόσμο αλλά στην ουσία είναι ένα δικό τους πιόνι που χαλιναγωγεί συνειδήσεις δια ίδιον όφελος όπως οι περισσότεροι συνάδελφοι του, που βγήκε στην εκπομπή του ως κάκιστος ηθοποιός και αυτό μουστώνονταν δήθεν μετανοημένος για τις επιλογές του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που πράττει άλλωστε στην πολύχρονη καριέρα του, και βέβαια με το ανάλογο κόστος θα το ξανακάνει λέγοντας πάλι τα αντίθετα από αυτά που λέει σήμερα.

Οι πολίτες όμως δεν ξεχνούν και με αυτές τις καρικατούρες που παρουσιάζουν σαφώς βοήθησαν πολλούς πολίτες να αφυπνιστούν με αφορμή αυτήν την γελοιότητα που μας παρουσιάζουν κάθε φορά ως είδηση και κυρίως όταν κάποιος από τους καλεσμένους αυτών των εκπομπών αναφέρει δημόσια το αληθές το ορθόν και το αποδεδειγμένα υπαρκτό, δηλαδή την απόλυτη αλήθεια, πέφτουν επάνω του να τον «φάνε».

Προτείνω να συνεχίσουν τις γελοιότητες τους ώστε να δουν και να μάθουν όλοι οι Άνθρωποι την Αλήθεια για όλα αυτά τα πιόνια των αποστατών που μαζί με όλα τα άλλα πιόνια των κομμάτων μας έφτασαν σε αυτό το κατώτατο σημείο κατάπτωσης όλων των πολιτών εντός κι εκτός Ελλάδος, δίοτι δεν συμβαίνουν μόνο εδώ αυτές οι γελοιότητες αλλά σε όλες τις χώρες του πλανήτη μας.

Συνεχίστε έτσι άνοα πλάσματα που θέλετε να λέγεστε «άνθρωποι», όχι δεν είστε άνθρωποι, έχετε χάσει αυτήν την ιδιότητά σας προ πολλού, τότε που υποκύψατε στα αφεντικά σας για ίδιον όφελος, χωρίς να αναλογιστείτε ποτέ, το κόστος και τις συνέπειες των πεπραγμένων σας για την ίδια σας την ύπαρξη και δημιουργία.

Ήρθε η ώρα της κρίσης για όλους και όλα και τότε δεν θα μπορείτε πλέον να επηρεάσετε κανέναν και τίποτα και δεν θα σας σώσει κανένας γελοίος ψεύτικος άνοος άνομος ανθρώπινος νόμος, ούτε θα υπάρχει ασυλία..

Συνεχίστε ………

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ 


ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 07-01-2023

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις