Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Απ τον φόβο τους κρύβονται μέσα σου, μέσα σου είναι η αποστασία και δίπλα σου πάντα, γιατί;


Απ τον φόβο τους (οι αποστάτες) κρύβονται μέσα σου, γι’ αυτό λέμε  μέσα σου είναι η αποστασία και δίπλα σου πάντα, γιατί; «Για να μην τα σκίσουμε και τα λιώσουμε.». Ποιοί; Οι ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ της ίδιας της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, εσένα δεν θα σε πειράξει που είσαι ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. 

Ξέρουν τι κάνανε, για αυτό μπήκαν από εκεί, μπήκαν από το ΑΛΦΑ (Α) του ανθρώπου είπαμε, δεν μπήκαν από αλλού, μπήκαν από εκεί.

Κανελλόπουλος: Εγώ όμως που έχω προδώσει κύριε Βασιλειάδη, δεν κινδυνεύω;

Βασιλειάδης: Εσύ που έχεις προδώσει έχεις το δικαίωμα να κάνεις πλήρη επανόρθωση… εάν δεν το κάνεις   

Κανελλόπουλος: Έχω την ευκαιρία δηλαδή..έτσι να επανορθώσω.

Βασιλειάδης: όλοι έχουν την ευκαιρία να επανορθώσουνε, υπάρχει τεράστια ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ στην ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ (ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ) προς όλους και για όλους, αλλά πόσο καιρό να σε περιμένουμε όμως;… 

να βάλουμε κι αυτό το κομμάτι, υπάρχει.. κάντην την επανόρθωση… 

Κανελλόπουλος: υπάρχει η ευκαιρία όπως είχατε πει

Βασιλειάδης: ..Χρυσή ευκαιρία… και γι αυτό μια που είπες τώρα για ευκαιρία.. θα καλέσω όλους τους τηλεθεατές, πέρα από τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, πέρα από τους ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥΣ, να δούνε λίγο και τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ που έχουνε εμφανιστεί στις μέρες μας πάλι από τον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, και προέρχονται από τα βάθη του χρόνου, πηγάζουν από τα βάθη του χρόνου, όπου εκεί θα βρούμε και την πραγματικά ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΡΙΑ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ του ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, που στην ουσία είναι ένα τεράστιο ΔΡΩΜΕΝΟ, που υπάρχει καταγεγραμμένη όλη η διαδικασία βήμα προς βήμα, για να νοήσουνε όλοι οι άνθρωποι και πραγματικά να εκτελέσουνε, να αναγεννηθούν, και να πετάξουν από μέσα τους, κάθε αποστασία, κάθε προδοσία …. 

Είναι η ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ που δόθηκε από την ίδια την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ για τον ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ στις μέρες μας, για να επανορθώσει και να μην ξαναπροδώσει ΠΟΤΕ!!! 

Να το πω έτσι.-



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις