Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ; - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Σ 2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ» ΜΕΡΟΣ Σ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Σ 2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ» ΜΕΡΟΣ Σ 

Κανελλόπουλος: η αλήθεια είναι όμως ότι την έχουνε μολύνει με όλα αυτά που συμβαίνουν και σε αυτά που αναφέρατε προηγουμένως. 

Βασιλειάδης: αυτό όμως που πράξανε, αυτά τα αποστατικά πλάσματα, το λένε δημιουργία, τόσο θράσος έχουνε, και στο δηλώνουνε στην γραφή των συμβόλων επικοινωνίας τους και βεβαίως, το επόμενο σύμβολο μετά από το καζάνι μοριακής δομής, για να καταλαβαίνουμε λίγο, και να το συνδέσω λίγο και με την ερώτηση που είχατε κάνει σε προηγούμενη εκπομπή για το τεχνητό σπερματοζωάριο που με είχατε ρωτήσει κλπ., δείτε τι έχουνε κάνει και πόσο παλιά είναι η αποστασία, γι αυτό σας είπα: τώρα το κάνανε; ή χιλιάδες χρόνια πρίν; Τώρα το παρουσιάζουν.

Που αυτοί με την μοριακή δομή που αυτοί θα ορίσουνε στην ουσία πως και τι θα βγαίνει, και αυτό το δείχνει καθαρά το σχήμα αυτό που κάνανε στο σύμβολό τους. Δηλαδή το ύψιλον της αφθονίας (ΥΨΗΛΟΝ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ) τώρα πως το κάνανε. Αν είναι δυνατόν!!! 

Το επόμενο τώρα σύμβολο μας δείχνει το αποτέλεσμα, που είναι αυτό το «V» που έχουν οι εγγλέζοι στο αγγλικό ή το «ν» το μικρό στο ελληνικό «αλφάβητο» (άλφα ωμέγα είναι) της μικρογράμματης γραφής που όπως είπαμε είναι επινόηση τοτ 10ου αιώνα μετά χρ. με την δική τους χρονολόγηση, δεν υπήρχε παλαιότερα έτσι;, και στην ουσία μας παραποίησαν οι χαζαρομογκόλοι του βυζαντίου το «ν» αντί του Ν το Ν Ζ Σ, μαζί τον ΝΟΥ. 

Κανελλόπουλος: Κύριε Βασιλειάδη πριν συνεχίσετε, μιας και αναφερθήκατε στο σύμβολο αυτό το οποίο είναι το ανάποδο «ν» το μικρό, τα μικρά γράμματα στην ΑΩ πότε δημιουργήθηκαν; και γιατί δημιουργήθηκαν; Κι αν έχουν σχέση με όλα αυτά που έχουν αλλοίωση αν είναι κι αυτά αλλοίωση θέλω να καταλήξω.. 

Βασιλειάδης: μετά από τόσες εκπομπές έπρεπε να το έχετε ήδη καταλάβει κύριε Κανελλόπουλε ότι ποτέ … (ΔΙΑΚΟΠΗ) 

Κανελλόπουλος: δεν είναι το θέμα να καταλάβω κύριε Βασιλειάδη, θέλω να απαντήσετε για να γίνουν γνωστά αυτά στους τηλεθεατές μας ..(ΔΙΑΚΟΠΗ)

Βασιλειάδης: απαντάω ταυτόχρονα αλλά βρήκα κι αφορμή να το θέσω με αυτόν τον τρόπο κύριε Κανελλόπουλε, διότι πραγματικά έχουμε κάνει 15-20 εκπομπές μαζί, εννοείτε ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ (ΑΩ), η ΑΩ είναι τα σύμβολα κεφαλαία γεωμετρημένα με απόλυτη ακρίβεια. Δεν μπορεί λοιπόν να υπάρχει μικρογράμματη γραφή και αγεωμέτρητες κατασκευές σαν αυτές που βλέπουμε σε αυτό το κείμενο εδώ πέρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΓΡΑΦΟΥΜΕ Ο ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΓΩΝΗΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΤΟ ΝΟΗΣΟΥΝ.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ (ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις