Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ Π' ΜΕΡΟΣ

Ο καλεσμένος μας σε αυτήν την εκπομπή είπε τα εξής:  

"αν σταματήσεις να πολεμάς απλά δεν Ζ Ε Ι Σ" κανει αναφορά για την "ΖΕΥΞΗ των ΔΥΝΑΜΕΩΝ" με απλά δείγματα, αναρωτιέται ακαδημαικά "ποιοί μπορούν να τα επαναφέρουν όλα αυτά;" και "Γιατί να δώσω ως πολίτης την εντολή σε έναν αποτυχυμένο επαγγελματία πολιτκό;, που έχει πουλήσει την Μακεδονία, το Αιγαίο, έχει δώσει την Χώρα για 99 χρόνια.. δηλαδή όλες αυτές οι συμβάσεις που υπογράψανε, είναι προδωσίες ΟΛΕΣ, κατά ποιών; των Ελλήνων Πολιτών.....", δηλώνει ξεκάθαρα ότι "δεν μπορείς να έχεις εγωισμό όταν είσαι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ....".

Επισημαίνει στον παρουσιαστή το εξής:  

"μα δεν είχεσ ποτέ παιδεία σαν μαθητής ...",

εξηγεί τι λένε οι ίδιοι οι αποστάτες με το σύμβολο "..alrady ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ..", αναφέρει ότι "Η Πρώτη Διοίκηση που πρέπει να υπάρξει είναι να διοικείς τον εαυτόν σου και να χαλιναγωγείς τα σθναισθήματά σου, κι αυτό γίνεται μόνο με την ΛΟΓΙΚΗ και όλο το ΑΞΙΑΚΟ εννοείτε..." και τονίζει ότι "όταν η ΑΛΗΘΕΙΑ ανατέλει.. ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ για όλους...." και ότι  

"Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ της Α Λ Η Θ Ε Ι Α Σ".

Καλεσμένος στην εκπομπή του web tv ORFEAS "ΛΟΓΩ ... ΑΛΗΘΕΙΑΣ" που παρουσιάζει ο Κύριος Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος, είναι για ακόμη μία φορά ο Υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" στον Β'3 Νότιο τομέα Αθηνών, Κύριος Βασιλειάδης Δημήτριος.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις