Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ... ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ... για να "δημιουργήσουν" το δικο τους ΟΝ

ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ... ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ... για να "δημιουργήσουν" το δικο τους ΟΝ


Βασιλειάδης Δημήτριος: Οι κινέζοι το λένε «τζιου», είναι το επόμενο σύμβολο που θα αναλύσουμε και έχει τεράστια σημασία η σειρά που ακολουθείτε στην γραφή των συμβόλων, διότι το τζίου αυτό αναπαράγεται στο αγγλικό ως το «U» γιού to κεφαλαίο. Είναι από το ΕΛΛΑΝΙΟ  «Υ» ΥΨΙΛΟΝ ( ΥΨΗΛΟΝ)  της ΑΩ, το ύψιλον δηλαδή της ΑΦΘΟΝΙΑΣ. Οι χαζαρομογκόλοι  της Ρωμανίας,του Βυζαντίου δηλαδή, το έκαναν και μικρό «υ», όπως φαίνεται στην οθόνη.

Οι εγγλέζοι Σάξονες με τους κινεζόμορφους το έκαναν "U" κεντρικό σύμβολο γραφής ανθρώπων που δηλώνει στην ουσία όμως τον ανάποδο τρούλο, προσέξτε τώρα.. το καζάνι που όλους και όλα πρέπει να τα αναμείξουν οι κινέζοι στο ίδιο σύμβολο και έχουν αυ΄το και το ονομάζουν τζiου (jiu).  Το σύμβολο αυτό, το τζiου (jiu), δηλώνουν οι κινέζοι με αυτό το σύμβολο ότι είναι μοριακό κονίαμα ή κονιάματα

"Σωστά πάει το σχέδιό τους."

Στο παγκόσμιο καζάνι της ανθρωπότητας, τα αποστατικά ζώα με σειρά σχεδίου, με όλα τα σύμβολα της ΑΦΘΟΝΙΑΣ του ΑΛΦΑ «Α» του Ανθρώπου, την μετέτρεψαν σε αυτό το τζίου (jiu), σ ένα καζάνι δηλαδή που θα μπουν όλα μέσα. 

Την οριοθέτησαν (την ΑΦΘΟΝΙΑ) και όλες τις δυνάμεις τις κατεύθυναν και τις στέρησαν, μετά από τεράστιο φθόνο, γιατί το ύψιλον «Υ» μη ξεχνάμε, είναι η ΑΦΘΟΝΙΑ, αυτοί μιλάνε για ΦΘΟΝΟ τώρα.

Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος:  να σας διακόψω λίγο, προηγουμένως αναφερθήκατε για τρούλο, τι συμβολίζει ο τρούλος και σε σχέση με την ΑΘΦΟΝΙΑ;

Βασιλειάδης Δημήτριος: ο τρούλος κατ αρχήν είναι ρωμαϊκό δεν είναι καν ελληνικό, αν δείτε οι ΝΑΟΙ οι δικοί μας δεν είχανε ποτέ τρούλο, ότι βλέπεται να έχει καμάρες τρούλους κλπ, είναι ρωμαϊκά κτίσματα που βρίσκουμε, και στην ουσία είναι σαν να βάζεις ας πούμε ένα προφυλακτικό, επάνω από τον ενεργειακό τόπο και να τον κουκουλώνεις, και στην ουσία εγκλωβίζεις την ΡΟΗ.

Τίποτα νομοτελειακό θα φτιάχνανε οι αποστάτες; Αλλοίμονο τώρα!!!  

Για αυτό και το κάνουν έτσι τον τρούλο, και γι αυτό μιλάνε μόνο για τον ΦΘΟΝΟ, γιατί «κακά» τα ψέματα έτσι, στέρησαν… στην ουσία στέρησαν τα πάντα, την οριοθέτησαν, και όλες τις δυνάμεις τις κατεύθυναν και τις στέρησαν, μετά από τεράστιο φθόνο, απληστία, μισαλλοδοξία, ψεύδος, αδικία, ανομία και χιλιάδες «καλούδια» δικά τους.

Όλα αυτά τώρα που αναφέραμε, είναι ορισμένα, αν θυμάστε σας είχα πει κι άλλη φορά, μέσα στον ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, η έπαρση, ο εγωισμός, η μισαλλοδοξία, ο φθόνος, όλα αυτά είναι μέσα στον ορισμό της ίδιας της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ του ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, και αυτό κάνανε, και μετά την ανάποδη ψευτοκατασκευή τους, με το ανάποδο το επτά 7, που είχαμε πει σε προηγούμενες εκπομπές, είναι έτοιμοι, μετά από τόσα χρόνια αποστασίας, να βάλουν τα υλικά στο καζάνι, το παγκόσμιο «U» γιου, είναι σαν καζάνι. Παγκοσμιοποίηση έτσι; Στα κινέζικα τα δικά τους είναι το τζiου (jiu) όπως είπαμε.

Είναι στην ουσία τα δικά τους τα ιώτα της δημιουργίας και της κατασκευής των κατασκευών τους,  τα υβρίδια των υβριδίων, και  να βγει ένα μοριακό κονίαμα μέσα από αυτό το καζάνι, όπου έτσι αυτά τα ζώα μπαίνουν στην δημιουργία σου ΙΩΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ως στερέωμα, (τράπεζα, τραπεζίτης), ΕΣΤΙΑ, να δημιουργήσουν το δικό τους ΟΝ που μέσα του θα έχει, το ΑΛΦΑ «Α» του ΙΩΤΑ, του ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, του Ανθρώπου δηλαδή, που τους επέτρεψε όλα αυτά, και να μολύνουνε την ΚΑΘΑΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, γιατί μόνο η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ είναι ΚΑΘΑΡΗ, ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ και ΤΈΛΕΙΑ!!!

 ΒΙΝΤΕΟ


 ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ 

 (ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις