Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Οι αποστατικές ασθένειες είναι καταγεγραμμένες στον ορισμό της προδοσίας.

Οι αποστατικές ασθένειες είναι καταγεγραμμένες στον ορισμό της προδοσίας και χρήζουν μελέτης από όλους όσους θέλουν να νοήσουν το μέγεθος της κατάπτωσης και της λήθης που σήμερα βιώνουμε όλοι.
Ακόμη κι αυτοί που θεωρούν ότι δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία είναι αναγκαίο και πρέπον να τον διαβάζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα για να έχουν τον έλεγχο και να είναι πάντα σε εγρήγορση.
 
Σε καθημερινή βάση καραδοκούν οι σειρήνες που προσπαθούν να αποσυντονίσουν τον άνθρωπο από τον αληθινό λόγο της ύπαρξής του και να τον οδηγήσουν σε εσφαλμένες διαδρομές που θα τον ρίξουν στην λήθη για να μπορέσουν να τον νικήσουν, διότι σε αυτό το περιβάλλον έχουν το «πάνω χέρι».
 
Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που έφεραν το χάος στο δικό μας περιβάλλον, στον πλανήτη μας, με αποτέλεσμα να ζούμε και να βιώνουμε σήμερα μέσα σε ένα εχθρικό για την φυσιολογία του ανθρώπου περιβάλλον, χωρίς αξίες αρχές και νομοτελειακούς νόμους, που με αυτές είναι δημιουργημένος ο άνθρωπος.
 
Ο μοναδικός τρόπος να βγει ο άνθρωπος από αυτήν την κατάσταση είναι η γνώση και η ένωσή του με όλα τα ίδια με αυτόν δημιουργήματα ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, που με την νόηση που διαθέτουν και την δύναμη της ένωσης τους μπορούν να ΕΛΕΦΘΕΡΩΣΟΥΝ ξανά ολόκληρη την ανθρωπότητα, κάτι που το έχουν ξανακάνει άλλωστε στο παρελθόν.
 
Αυτός είναι ο λόγος που είναι αναγκαίο και πρέπον να μελετούν συνεχώς οι ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και να είναι πάντα ΕΤΟΙΜΟΙ και σε εγρήγορση.
Με αυτόν τον τρόπο θα είναι συνεχώς προστατευμένοι και θα προστατεύουν όλους τους ανθρώπους όλη την ανθρωπότητα ως να είναι κ καθένας από αυτούς ολόκληρη Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
 
Μ αυτόν τον τρόπο μπορεί να γίνει αντιληπτό από όλους ότι για να φτάσεις σε αυτό το σημείο ανέλιξης και γνώσης, ώστε να λειτουργείς με άπειρη αρετή εφαρμόζοντας τους ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ των ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ, πρέπει πρωτίστως να τους μελετήσεις να τους εφαρμόσεις στον ίδιο τον εαυτόν σου και κατόπιν να τους νοήσεις απόλυτα ώστε να είσαι το ΔΕΙΓΜΑ για όλους τους ανθρώπους και όλα να θέλουν να γίνουν ΕΣΥ.
                                      
                                       ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
                      ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 08-12-2022

ΝΟΜΟΙ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΗΡΩΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις