Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ - Πολέμησε και νίκησε τα χαράγματά σου άνθρωπε, όποια κι αν είναι αυτά.

Το να λειτουργείς όπως το καθεστώς με όλες τις αποστατικές τακτικές, δεν θα σε βοηθήσει ποτέ να ανελιχθείς, διότι αυτές οι τακτικές χρησιμοποιούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια με έναν και μοναδικό σκοπό, να εγκλωβίσουν τον άνθρωπο σε αδιέξοδες διαδρομές με στόχο την απενεργοποίησή του και την αποκοπή του από τη ορθή νομοτελειακή θέση που είχε από την αρχή της δημιουργίας του.

Όλη αυτή η καθεστωτική νοοτροπία, που έχει γίνει χάραγμα σε πάρα πολλούς ανθρώπους, θέλει πάρα πολύ μεγάλη εργασία με τον εαυτό τους, για να μπορέσουν να την αποβάλλουν.

Μερικές από αυτές τις τακτικές είναι για παράδειγμα ο υπερδανεισμός που επέβαλλαν δολίως στους ανθρώπους μέσω των τραπεζών, που είχε ως συνέπεια την υπερχρέωση των νοικοκυριών και την απώλεια των περιουσιακών τους στοιχείων μέσω των κατασχέσεων που πραγματοποιούνται καθημερινά.


Άλλο παράδειγμα είναι οι υπερκατανάλωση που έχουν επιβάλλει μέσω των διαφημίσεων, ώστε να καταστήσουν αναγκαία διάφορα προϊόντα τα οποία δεν τα έχει πραγματικά ανάγκη κανένας άνθρωπος.

Αυτή η νοοτροπία και τα χτυπήματα κάτω από την μέση σε ανθρώπους που βρίσκονται σε δυσχερή θέση, στην ουσία διαχωρίζει τους ανθρώπους σε προνομιούχους και μη και στην ουσία το μόνο που μπορεί να παραγάγει ως αποτέλεσμα, είναι ο φθόνος και η ανισότητα.

Σαφώς σε μια ευνομούμενη Πολιτεία δεν χωρά κανένας διαχωρισμός σε ανθρώπους Α και Β κατηγορίας ή σε ευνομούμενος ή μη Πολίτες.

Εάν θέλουμε πραγματικά να δημιουργήσουμε την τέλεια Πολιτεία, το πρώτο που είναι πρέπον να πράξουμε όλοι οι άνθρωποι, είναι να κόψουμε από την ρίζα αυτές τις τακτικές που διαχωρίζουν τους ανθρώπους.

Το να χτυπάμε κάτω από την μέση ανθρώπους που για χ, ψ, λόγους βρίσκονται σε δυσμενή θέση, λόγω των καθεστωτικών αποφάσεων που διέλυσαν τον κοινωνικό ιστό, δεν είναι ορθό και δίκαιο, και στην ουσία, με τέτοιες συμπεριφορές, το μόνο που παράγουμε είναι ένα τεράστιο άδικο στον ίδιο μας το εαυτό, στην ίδια μας την ολότητα, όπου όλοι είμαστε αναπόσπαστο μέρος της.

Κάθε άνθρωπος πρέπει να αναλογιστεί την ευθύνη και το καθήκον που έχει προς το ίδιο το γένος του, το έθνος του, ολόκληρη την ανθρωπότητα του, να συνειδητοποιήσει ότι όλοι μα όλοι, όσοι είναι άνθρωποι στον πλανήτη μας, φέρουν την ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ που μας προσέδωσε η δημιουργία και έχει ύψιστο καθήκον να προστατεύει με κάθε κόστος την ίδια του την ύπαρξη και δημιουργία.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι πάντα σε θέση ετοιμότητας και να μην παρασύρετε από τα χαράγματά που του επέβαλαν τεχνηέντως οι αποστάτες και τα ιερατεία που επί χιλιάδες χρόνια σκοτώνουν τον άνθρωπο και την ιερή του φύση για να τον ρίξουν στην λήθη με στόχο και σκοπό την κλοπή,  την χαλιναγώγηση και την ολική του έκπτωση  από την αληθινή νομοτελειακή θέση της δημιουργίας του.

Πολέμησε και νίκησε τα χαράγματά σου άνθρωπε, όποια κι αν είναι αυτά.


ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ   5-12-2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις