Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

- ΔΙΑΔΙΚΤΙΑΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ -πως κλέβουν ανυποψίαστους πολίτες με δήθεν δάνεια

Μια τεράστια εκστρατεία υφαρπαγής του πλούτου των ανθρώπων εκτελείτε στις μέρες μας σε όλα τα επίπεδα.

Πέρα από τα σκάνδαλα, τις μίζες, τις δωροδοκίες που συμβαίνουν στα υψηλά κλιμάκια της ευρωπαϊκής ένωσης, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο χιλιάδες προφίλ που προσπαθούν να κλέψουν φτωχούς και ανυποψίαστους πολίτες οι οποίοι λόγο της υφιστάμενης οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, πέφτουν θύματα απάτης από εξειδικευμένους απατεώνες οι οποίοι πλησιάζουν διαδικτυακά μέσω των social media τάζοντας τους χαμηλότοκα δάνεια χωρίς πολλά δικαιολογητικά, τα οποία μάλιστα «εγκρίνονται άμεσα» αλλά .. εκταμιεύονται μόνο εάν πληρώσεις κάποια τέλη ανάλογα το ποσό του υποτιθέμενου δανείου, συνήθως τα ποσά που σου ζητάνε να προκαταβάλλεις είναι 188 ευρώ και αναλόγως συνεχίζουν με μεγαλύτερα ποσά.

Ένα απ τα παράλογα της υπόθεσης είναι το εξής:

Σου λένε ή μάλλον σου γράφουν στο τσατ, ότι θα εκταμιεύσουν το ποσό που αιτήθηκες, αλλά δεν σου ζητάνε ποτέ τον λογαριασμό που θέλεις να τα εκταμιεύσεις.

Άλλο παράλογο είναι ότι εφόσον λάβουν τα προσωπικά δεδομένα π.χ.:  

«Δώστε μας τις ακόλουθες πληροφορίες.

Επώνυμο και ονόματαΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Διεύθυνση: χχχχχχχχχχχχχχ

Επάγγελμα:  ΑΝΕΡΓΟΣ

Μισθός:      000

Μια φωτογραφία της ταυτότητάς σας:

Μετά από τη αποστολή των προσωπικών στοιχείων και της ταυτοποίησης δήθεν, των στοιχείων, σου αποστέλλουν (και εδώ πραγματικά θα γελάσετε) την υποτιθέμενη σύμβαση δανείου την οποία πρέπει να την εκτυπώσετε να την υπογράψετε και την ξαναστείλετε με φωτογραφία η σκαναρισμένη αλλά… εάν δεν μπορείτε να την τυπώσετε, μπορείτε να στείλετε την υπογραφή σας και να την βάλουμε εμείς. (μην γελάτε στην συνέχεια θα σας παραθέσω και την εικόνα της ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, και τον διάλογο που είχα με τον εν λόγο απατεώνα "είτε είναι μηχάνημα είτε άνθρωπος")  αλλά και τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) που μου έστειλε για να γίνει η κατάθεση που ζήτησε.)

ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ:

(έστειλα τα στοιχεία μου για να ολοκληρώθει η διαδικασία ώστε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα της απάτης)


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ:

 

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΙΒΑΝ που έστειλε για την κατάθεση: 

Όνομα Λογαριασμού: 

PADRON MENDEZ 

IBAN: ES54 6713 0002 5600 1334 7209 

BIC: PFSSESM1XXX 

Λόγος πληρωμής: Κανονισμοί υπηρεσιών

 

Το email του:

banksparkassemanagement@yahoo.com

 

Το προφίλ στο facebook

https://www.facebook.com/profile.php?id=100088212627048 

 

Η τράπεζα που χρησιμοποιούν υπάρχει στην Γερμανία και έχει συνάψει σύμβαση συνεργασίας με την τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, δείτε το δελτίο ΤΥΠΟΥ. (με άλλη διεύθυνση φυσικά)

Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την Berliner Sparkasse, Branch of Landesbank Berlin AG, για τη στήριξη ελληνικών επιχειρήσεων

H Τράπεζα Πειραιώς προχώρησε στη σύναψη συμφωνίας πλαίσιο με την Berliner Sparkasse, Branch of Landesbank Berlin AG, για την παροχή πιστωτικής γραμμής με σκοπό τη στήριξη ελληνικών επιχειρήσεων, οι οποίες συναλλάσσονται με γερμανικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Βερολίνου.

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Τράπεζας Πειραιώς για την ενίσχυση της εγχώριας επιχειρηματικότητας, η Τράπεζα θα χρηματοδοτεί, με ανταγωνιστικούς όρους και σε συνεργασία με την Berliner Sparkasse, επενδύσεις σε διάφορους κλάδους, μεταξύ των οποίων οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, καθώς και μεγάλα έργα υποδομών.

Όπως τονίζει ο Αθανάσιος Βλαχόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής στην Τράπεζα Πειραιώς: «Η συμφωνία θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση του ελληνικού επιχειρείν και του διασυνοριακού εμπορίου, στηρίζοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη. Πρόκειται για πρωτοβουλία που εντάσσεται στη στρατηγική της Τράπεζας Πειραιώς να λειτουργεί ως πυλώνας σταθερότητας και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Η ενίσχυση των διεθνών εμπορικών σχέσεων αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ενδυνάμωση του ρόλου των ελληνικών τραπεζών και επιχειρήσεων στη διεθνή οικονομία».

Ενημερωτική σημείωση:

Η Τράπεζα Πειραιώς με έδρα στην Αθήνα και περίπου 12,3 χιλ. εργαζόμενους, ηγείται Ομίλου επιχειρήσεων, που καλύπτουν το σύνολο των εργασιών και δραστηριοτήτων του χρηματοοικονομικού τομέα στην Ελλάδα (universal bank). Η Τράπεζα Πειραιώς, η μεγαλύτερη Τράπεζα στην Ελλάδα, σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά με μερίδιο αγοράς 30% στα δάνεια και στις καταθέσεις, ενώ παρέχει ένα ευρύ φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε περίπου 5,2 εκατ. πελάτες.

Η Berliner Sparkasse, Branch of Landesbank Berlin AG, είναι η ηγέτιδα τράπεζα στο Βερολίνο, παρέχοντας χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε περίπου 2 εκατ. ιδιώτες και σε περισσότερους από 85 χιλ. εταιρικούς πελάτες. Η Berliner Sparkasse είναι μία από τις μεγαλύτερες αποταμιευτικές τράπεζες στη Γερμανία

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2019


 

Το θέμα λοιπόν είναι το εξής:

Όταν ένα κράτος με χιλιάδες μηχανισμούς ελέγχου, δεν παρέχει καμία ασφάλεια στον πολίτη, δεν ελέγχει τι συμβαίνει στο διαδίκτυο; Πως επιτρέπει όλους αυτούς τους απατεώνες να εκμεταλλεύονται ανυποψίαστους πολίτες;; και μην μου πείτε ότι δεν έχει μηχανισμούς, 3 προφίλ μου τα εξαφάνισαν με χιλιάδες αποδεικτικά στοιχεία και αλήθεια γιατί ενοχλήθηκαν.

Άρα το θέμα είναι ότι όλα αυτά που σήμερα συμβαίνουν με τους απατεώνες σε όλα τα επίπεδα, από την βουλή μέχρι την ευρωβουλή αλλά και παγκοσμίως, συμβαίνουν διότι δεν έχεις ΠΟΛΙΤΕΙΑ ούτε ΠΟΛΙΤΗ.

Εάν διαφωνεί κάποια από τις υπηρεσίες του κράτους ή κάποιος εισαγγελέας ή η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με αυτό που σας αναφέρω,  ας μας αποδείξει ότι μετά από την δημοσιοποίηση του ΙΒΑΝ του email του ΠΡΟΦΙΛ και της ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ της ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, θα συλλάβει όλη αυτήν την ομάδα που εκμεταλλεύεται την ανάγκη αλλά και την άγνοια των ανυποψίαστων πολιτών.

Ο λόγος που προχώρησα σε αυτήν την έρευνα είναι γιατί καθημερινά λαμβάνω κι εγώ, όπως και χιλιάδες άλλοι χρήστες του facebook και των social media, τέτοιου είδους αιτήματα, είτε για δάνεια, είτε για άλλα ακατάλληλου περιεχομένου site, τα οποία πολύ εύκολα άν θέλει ο κρατικός μηχανισμός μπορεί να τα εντοπίσει και να τα εξαφανίσει ώστε να προστατέψει του πολίτες.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ:

Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Εργολάβος
Ανοίξατε αυτή τη συζήτηση μέσω κάποιας διαφήμισης. Όταν απαντήσετε, η Σελίδα Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες θα δει τις δημόσιες πληροφορίες σας και ποια διαφήμιση πατήσατε.

Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Πόσο θέλετε να δανειστείτε;
Στείλατε
1000 ΕΥΡΩ
Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Ακολουθούν οι όροι αποπληρωμής του δανείου σας: Ποσό δανείου: 2.000 € Περίοδος αποπληρωμής: 24 μηνών Μηνιαία δόση: 90 € Αποδέχεστε τους όρους επιστροφής χρημάτων;
Στείλατε
ΝΑΙ
Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Στείλτε μας το email και τον αριθμό τηλεφώνου σας.
Στείλατε
ΧΧΧΧΧΧΧ@gmail.com
Στείλατε
69ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Στείλατε
???
Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Δώστε μας τις ακόλουθες πληροφορίες. Επώνυμο και ονόματα: Διεύθυνση: Επάγγελμα: Μισθός: Μια φωτογραφία της ταυτότητάς σας
Στείλατε
den elaba mail
Στείλατε
ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ ΚΑΠΟΙΟ mail
Στείλατε
ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ
Στείλατε
ΑΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
Στείλατε
ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΕΓΓΥΗΤΗ
Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Θα μας στείλετε τις ζητούμενες πληροφορίες μέσω e-mail;
Στείλατε
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΙΛ ΣΑΣ
Στείλατε
ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΑΙΛ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΚΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ
Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
banksparkassemanagement@yahoo.com
Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Θα περιμένουμε τις πληροφορίες που ζητούνται μέσω e-mail.
Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Μας έχετε ήδη στείλει τις πληροφορίες που ζητήσατε μέσω e-mail;
Στείλατε
ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΤΗ:
Στείλατε
ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΟΜ=ΝΟΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ - ΑΝΕΡΓΟΣ - ΕΙΣΟΔΗΜΑ 000
Στείλατε
ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΑΙΛ
Στείλατε
ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ TΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ THN TAYTOTHTA MOY - ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ - κατοχή - ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΚΕΝΟ
Στείλατε
??
Απαντήσατε στο χρήστη Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
ναι
Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Δεν έχετε στείλει την ταυτότητά σας με φωτογραφία.
Φωτογραφία της ταυτότητας σας.
Απαντήσατε στο χρήστη Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
molis sas esteila taytothta
Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Δεν έχουμε λάβει ακόμη την ταυτότητά σας με φωτογραφία.
Στείλατε
στο,α΄σασ το εστειλα πριν λιγο
Στείλατε
πριν απο 9 λεπτα
Στείλατε
Απαντήσατε στο χρήστη Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
πριν απο 9 λεπτα σας εστειλα σε απαντηση στο προηγουμε μαιλ
Στείλατε
ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ;;

Στείλατε
ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ;;

Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Συγχαρητήρια, το αρχείο σας έχει εγκριθεί από την τράπεζα. Τώρα πρέπει να υπογράψετε μια συμφωνία δανείου που να δείχνει ότι θέλετε πραγματικά να κάνετε ένα δάνειο με την τράπεζά μας. Το κόστος της σύμβασης δανείου που θα υπογραφεί επαφίεται στον οφειλέτη που επιθυμεί να λάβει το δάνειο του. Το κόστος της σύμβασης είναι 188 €. Αποδέχεστε τους όρους; Μπορούμε να συνεχίσουμε;

Στείλατε
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ; ΠΡΙΝ Η ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ;; -
Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Το δάνειό σας έχει επικυρωθεί από την τράπεζα. Πρέπει τώρα να εκπληρώσετε μια τελευταία προϋπόθεση που συνίσταται στην υπογραφή της δανειακής σύμβασης και στην πληρωμή των προμηθειών της δανειακής σας σύμβασης για να λάβετε το δάνειο στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Μπορούμε να προχωρήσουμε;

Στείλατε
ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΙΝ ΤΑ 188 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ -- ΕΑΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΟΤΕ ΝΑΙ
Στείλατε
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΖΗΤΗΣΑ ΔΑΝΕΙΟ -
Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Πρέπει να πληρώσετε τα τέλη για τη δανειακή σας σύμβαση και να υπογράψετε τη σύμβαση δανείου για να λάβετε το δάνειό σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Εάν δεν πληρώσετε τις προμήθειες για τη σύμβαση δανείου σας, δεν μπορείτε να υπογράψετε τη σύμβαση δανείου και εάν δεν υπογράψετε τη σύμβαση δανείου δεν μπορείτε να λάβετε το δάνειο στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Έχετε ζητήσει δάνειο 2.000 € από την τράπεζά μας. Η κατάργηση των προμηθειών της δανειακής σύμβασης από το δάνειό σας σημαίνει ότι δεν θα λαμβάνετε πλέον το ζητούμενο ποσό επειδή το ποσό του δανείου είναι γραμμένο στη σύμβαση δανείου και πρέπει να ακολουθήσουμε την κανονική λογική. Καταλάβατε τα μηνύματά μας;
Στείλατε
ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ;;
Στείλατε
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ
Στείλατε
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ;;
Στείλατε
???
Στείλατε
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ
Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Εάν πληρώσετε τις προμήθειες για τη σύμβαση δανείου σας σήμερα το απόγευμα, θα λάβετε το δάνειό σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό σήμερα το απόγευμα.
Στείλατε
ΜΠΟΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΑΥΡΙΟ Ή ΜΕΘΑΥΡΙΟ;;
Στείλατε
ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ - ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Η ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΘΑΥΡΙΟ -
Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Εάν υπογράψετε τη σύμβαση δανείου τώρα και πληρώσετε τις προμήθειες της δανειακής σύμβασης αύριο το πρωί, θα λάβετε το δάνειό σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό αύριο το πρωί.
Στείλατε
ωραια
Στείλατε
στειλτε μου την συμβαση του δανείου
Στείλατε
στο μαιλ μου
Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Θα σας στείλουμε τη σύμβαση δανείου σε λίγο.

Στείλατε
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ
Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Εδώ είναι το συμβόλαιο δανείου σας. Παρακαλώ υπογράψτε το και στείλτε μας το αντίγραφο. Εάν δεν μπορείτε να εκτυπώσετε και να υπογράψετε τη σύμβαση δανείου, στείλτε μας μια φωτογραφία της υπογραφής σας και θα την στείλουμε στη σύμβαση δανείου.

Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες

Θα σας στείλουμε επίσης τη σύμβαση δανείου μέσω e-mail.

Στείλατε
που θα πληρωσω και που θα εκταμιευτουν τα χρηματα;;; δεν αναφερει πουθενα κατι

Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Εδώ είναι ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο θα πληρώσετε τα 188 € αύριο το πρωί. 

Όνομα Λογαριασμού: PADRON MENDEZ 

IBAN: ES54 6713 0002 5600 1334 7209 

BIC: PFSSESM1XXX 

Λόγος πληρωμής: Κανονισμοί υπηρεσιών
Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Θα περιμένουμε την απάντησή σας αύριο το πρωί.

Δάνεια και πιστώσεις για ιδιώτες
Έχεις ήδη πληρώσει τα 188 €;"







ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 29-12-2022

 

 ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΣΑ ΕΔΩ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις