Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Δεν έχεις πιστωτική ή χρεωστική κάρτα; Για εμάς δεν υπάρχεις!

Δεν έχεις πιστωτική ή χρεωστική κάρτα; Για εμάς δεν υπάρχεις!

Αυτά είπε ένας επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης εταιρίας, σε πελάτη του που ήθελε να κάνει τις συναλλαγές του με μετρητά.

Ας αναρωτηθούμε όλοι και τον ρόλο των εταιριών, πέρα από τις αποφάσεις των πολιτικών και των τραπεζών, και πού θέλουν να μας οδηγήσουν.

Θυμάμαι όταν ήμουν παιδί, πριν από 45 χρόνια, ερχόταν ο ταχυδρόμος στο σπίτι της γιαγιάς μου και της έδινε την σύνταξη της επι τόπου, κανένας δεν είχε πιστωτική κάρτα και όλες οι συναλλαγές γινόταν τοις μετρητοίς.

Σήμερα, ακόμη και  για την πλατφόρμα του gov.gr, εάν δεν έχεις τραπεζικό λογαριασμό δεν μπορείς να κάνεις ούτε εξουσιοδότηση κι ας έχεις ταυτότητα, ΑΦΜ, δίπλωμα, κωδικούς taxisnet, ΑΜΚΑ κλπ.

Τι σημαίνει αυτό; ότι εάν δεν έχεις τραπεζικό λογαριασμό είσαι αποκλεισμένος και στην ουσία δεν υπάρχεις.

Αυτή είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση που προωθούν παγκοσμίως ώστε να σε ελέγχουν όχι οι κυβερνήσεις αλλά οι τραπεζίτες.

Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από τον τρόπο που έχουν στήσει την πλατφόρμα του gov.gr με τις 4 συστημικές τράπεζες, που πρέπει για να εισέλθεις μέσα, να έχεις οποσδήποτε λογαριασμό καταθέσεων.

Δηλαδή, πριν από 3-4  δεκαετίες ΥΠΗΡΧΑΜΕ όλοι από την ημέρα που εμφανιστήκαμε, ενώ σήμερα υπάρχουν μόνο αυτοί που έχουν τραπεζικό λογαριασμό, έστω και μηδενικό, συνδεδεμένο οπωσδήποτε με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

Έτσι υποβίβασαν την ανθρώπινη ύπαρξη, και από μέρος του ΝΟΥ που είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, τον μετέτρεψαν σε έναν σειριακό αριθμό καταθέτικου λογαριασμού, χωρίς ταυτότητα, χωρίς βούληση.

Κι αυτό το επιτρέψαμε εμείς να συμβεί, αλλά αναρωτιόμαστε, τι φταίει που φτάσαμε σε αυτό το κατώτατο σημείο αθλιότητας ολόκληρης της ανθρωπότητας;

Εμείς φταίμε, όλοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ του πλανήτη, που αφήσαμε να συμβεί αυτό που βιώνουμε σήμερα, και εμείς, είμαστε αυτοί που έχουμε την δύναμη και την δυνατότητα, να επαναφέρουμε τα πάντα στον χώρο που διαβιώνουμε,στην ορθή τους νομοτελειακή θέση, όπως δημιουργηθήκαμε, με αξίες, αρχές και νόμους νομοτελειακούς, και να δηλώσουμε και να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί  ενωμένοι ότι:

ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ 

ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ 

ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ 

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ 

ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 12-12-2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις