Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Πολιτικός Λόγος είναι ο λόγος που εκφέρει ο ΠΟΛΙΤΗΣ σε μια δομημένη κοινωνία (κοινός νους).

Πολιτικός Λόγος είναι ο λόγος που εκφέρει ο ΠΟΛΙΤΗΣ σε μια δομημένη κοινωνία (κοινός νους).

Αυτό σημαίνει ότι το κάθε κύτταρο της Πολιτείας που είναι ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ μετέχει στα κοινά και στις αποφάσεις που αφορούν το σύνολο της κοινωνίας.

Ο Πολίτης ως η βάση κάθε δομημένης Πολιτείας είναι αυτός καθορίζει τον τρόπο λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ του έχοντας την γνώση που απαιτείτε κάθε φορά για να ληφθεί μία απόφαση η οποία είναι πρέπον να εμπεριέχει όλα τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ για να είναι πάντα μια απόφαση ΔΙΚΑΙΗ και με ΑΡΕΤΗ προς όλους τους ΠΟΛΙΤΕΣ.

Αντιλαμβανόμενοι όλοι μας τι σημασία του πρωταρχικού Κυττάρου «ΠΟΛΙΤΗΣ», μας δίνεται η δυνατότητα να γίνουμε πρωτίστως ΠΟΛΙΤΕΣ, να λάβουμε την γνώση που είναι πρέποννα έχουμε ως ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ και να μετέχουμε στα κοινά ώστε να αποφασίζουμε εμείς για εμάς, και κάθε μας απόφαση να είναι ακριβής και δίκαιη.

Σήμερα, επειδή δεν υπάρχει αυτή η δομημένη Πολιτεία αλλά ένα συνονθύλευμα ανύπαρκτων και κατευθυνόμενων ιδεολογιών και συμφερόντων που στρέφονται πάντα κατά του ΠΟΛΙΤΗ, καλούμαστε να δημιουργήσουμε εμείς την ΠΟΛΙΤΕΙΑ των ΑΝΘΡΩΠΩΝ την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ που θα λειτουργεί υπέρ των ΠΟΛΙΤΩΝ, κάτι που σήμερα δεν συμβαίνει πουθενά.

Εμείς οι ίδιοι οι ΠΟΛΙΤΕΣ είμαστε αυτοί που θα δομήσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και για αυτόν τον λόγο πρέπει να συμμετέχουμε στα κοινά σε όλα τα επίπεδα ώστε να ενημερωθούν όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη μας τι πρέπει να πράξουν για να γίνουν ΠΟΛΙΤΕΣ και τι σημαίνει να είσαι ΠΟΛΙΤΗΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ δημιουργεί ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ο ΠΟΛΙΤΗΣ δημιουργεί Πολιτισμό Ο πολίτης δημιουργεί ΠΟΛΙΤΕΣ και ο ΠΟΛΙΤΗΣ αποφασίζει το πώς πρέπει να λειτουργεί η ΠΟΛΙΤΕΙΑ του.

Ναι η ΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι του ΠΟΛΙΤΗ και ο ίδιος ο ΠΟΛΙΤΗΣ είναι η ίδια η ΠΟΛΙΤΕΙΑ του και πρέπει να λειτουργεί ακριβώς έτσι ώστε να είναι δίκαιος.

Σε αυτήν την ΠΟΛΙΤΕΙΑ ζουν και βιώνουν οι ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και σε αυτήν την ΠΟΛΙΤΕΙΑ θέλουν να ζήσουν ΟΛΟΙ.

Αυτήν την ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα δημιουργήσουμε όλοι μαζί και για αυτήν την ΠΟΛΙΤΕΙΑ εργαζόμαστε νυχθημερόν όλα τα μέλη του ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΚΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ Ε.ΣΥ. !!!

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ Ε.ΣΥ. !!!

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΖΕΙΣ  Ε.ΣΥ. !!!

 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 02-04-2023

ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Β3 ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις