Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Διοικούν τις χώρες τους χωρίς να έχουν ίχνος αυτογνωσίας.

 

Ζούμε σε έναν πλανήτη όπου οι διοικήσεις των χωρών πιστεύουν και νομίζουν ότι διοικούν τις χώρες τους χωρίς να έχουν ίχνος αυτογνωσίας.

Σε αυτόν πλανήτη συμβαίνουν τόσα πολλά γεγονότα που όλα είναι κατά της φυσιολογίας του ανθρώπου και του περιβάλλοντος του.

Ταυτόχρονα οι άνθρωποι πιστεύουν και νομίζουν ότι είναι πολίτες και ότι οι αποφάσεις των διοικούντων είναι αναγκαίες για την επιβίωση τους δίνοντας τους το δικαίωμα να βγάζουν νόμους άλογους.

Για να αλλάξει όλη αυτή η κατιούσα πορεία του ανθρώπου και του πλανητικού περιβάλλοντος του, όπου ο άνθρωπος είναι αναπόσπαστο μέρος του, είναι πρέπον να κατανοήσει τον λόγο της δημιουργίας του και αυτό για να συμβεί πρέπει ο ίδιος να σταματήσει να πιστεύει ότι του λένε οι «επαΐοντες» και να σταματήσει να νομίζει ότι όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα του και στον πλανήτη του είναι για το «καλό» του.

Πρέπει να αντιληφθεί κάθε άνθρωπος του πλανήτη ότι ενσαρκώθηκε με το δίκαιο που είναι δικό του και να αναλάβει τα ηνία του βίου του και της ζωής του μετέχοντας κρίσεως και αρχής και λαμβάνοντας μέρος στα κοινά που αφορούν όλους τους ανθρώπους και τον ίδιο που ως κοινωνικό ον ζει και βιώνει σε κοινωνίες.

Όσο περισσότεροι άνθρωποι κατανοούν ότι πρέπει να πάψουν να «πιστεύουν» και να «νομίζουν» τόσο πιο σύντομα θα αναγκαστούν οι διοικήσεις των χωρών να βγάζουν απάνθρωπους νόμους κατά της φυσιολογίας του άνθρωπου και του περιβάλλοντος του.

Ήρθε η ώρα όλοι οι άνθρωποι να συντονιστούν και να φτάσουν στην αυτογνωσία τους που είναι και η είσοδος στην ολότητα των Ελλάνιων Αξιών που είναι απόλυτα συμβατές με τον άνθρωπο και την ιερή του φύση.

Αυτήν την απόφαση μπορεί να την πάρει μόνο ό ίδιος ο άνθρωπος με δική του ελεύθερη βούληση.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 28-04-2023


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις