Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Το απύθμενο θράσος των αποστατών έχει ξεπεράσει κάθε όριο και μέτρο

Το απύθμενο θράσος των αποστατών έχει ξεπεράσει κάθε όριο και μέτρο μην μπορώντας να διαχειριστούν την ασθένεια της έπαρσης και του εγωισμού τους.

Προωθούν ανάξιους και υποταγμένους σε σαρκικά και υλιστικά πάθη για να τους έχουν υπό έλεγχο σε περίπτωση που θα θελήσουν να βγουν από την πεπατημένη οδό των αποστατών με χιλιάδες τρόπους και μηχανισμούς ελεγχόμενους από τους ίδιους.

Έτσι τους καθιστούν πιόνια τους που εκτελούν τις εντολές τους χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς κανέναν ενδοιασμό.

Παραδείγματα τέτοιων φαινομένων υπάρχουν παντού και κυρίως μέσα στην πολιτική σκηνή κάθε χώρας με αποτέλεσμα αντί να ασκούν πολιτική υπέρ των πολιτών ασκούν πολιτική υπέρ των εντολέων τους φοβούμενοι ότι αν παρακούσουν τις εντολές τους θα διωχθούν αφού πρώτα εκτεθούν ανεπανόρθωτα με όλα αυτά που έχουν στα χέρια τους όλοι αυτοί που τους δίνουν τις εντολές.

Μην απορείτε λοιπόν γιατί οι πολιτικοί λειτουργούν έτσι χωρίς να τους ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος διότι δεν έχουν άλλη επιλογή πέρα του να εκτελέσουν τις εντολές που λαμβάνουν, διότι γνώριζαν εξ αρχής ότι για να κάνουν καριέρα πρέπει να είναι υπάκουα πιόνια των εντολέων τους.

Αυτό συμβαίνει και αυτό βιώνουμε σήμερα και ο μόνος τρόπος να αλλάξει αυτό είναι ένας, εμείς οι ίδιοι οι πολίτες να απαξιώσουμε όλα αυτά τα κόμματα και τα μορφώματα και να συνταχθούμε στον μοναδικό Πολιτικό Φορέα του Έθνους μας «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» και να απαλλάξουμε όλα αυτά τα εκβιαζόμενα πιόνια των αποστατών και να αναλάβουμε εμείς τα ηνία της χώρας μας.

Μόνο εμείς οι Πολίτες της Ιερής μας Χώρας ΕΛΛΑΣ μπορούμε να αλλάξουμε όλα αυτά τα αποτελέσματα  των εσκεμμένων λαθών που έχουν παραγάγει οι Πολιτικοί και τα Κόμματα που έχουν κυβερνήσει την χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες.

Οι αποφάσεις που είναι πρέπον να λαμβάνονται από την Κυβέρνηση της Χώρας πρέπει να είναι συμβατές με τη φυσιολογία του ανθρώπου που αυτό σημαίνει ότι όλες οι αποφάσεις της ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ από τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» θα εμπεριέχουν και θα φιλτράρονται από τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ από τα οποία είναι δημιουργημένος ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Όλοι έχουμε βιώσει τα αποτελέσματα των Κυβερνήσεων με τα γνωστά αποτελέσματα, ήρθε η ώρα να βιώσουμε με μία αληθινή ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της Χώρας μας από πραγματικούς Ελέφθερους Έλληνες Πολίτες που γνωρίζουν την ΑΛΗΘΕΙΑ για όλα όσα έχουν συμβεί και πώς να τα επαναφέρουν στην ΟΡΘΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ.

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 03-04-2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις