Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΕΝΝΕΣ- ΒΑΣΗΛΙΑΣ- Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ- ΕΙΝΑΙ "...ο Ηγέτης ο Πραγματικός, ο οποίος είναι πάντα με αποστολή συγκεκριμένη και έρχεται στον πλανήτη για να απελευθερώσει πάντα τον Άνθρωπο. …"

ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΕΝΝΕΣ- ΒΑΣΗΛΙΑΣ- Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ-  ΕΙΝΑΙ "...ο Ηγέτης ο Πραγματικός, ο οποίος είναι πάντα με αποστολή συγκεκριμένη και έρχεται στον πλανήτη για να απελευθερώσει πάντα τον Άνθρωπο. …"

Κανελλόπουλος: με την ευκαιρία θυμήθηκα και κάτι άλλο που έχει αναφέρει, που έχει πει (ο Αρτέμης Σώρρας) ότι, μιας και μιλάμε για Πολιτικό Φορέα και είστε Υποψήφιος Βουλευτής με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, «..εμένα δεν μπορείτε να με ψηφίσετε μόνο να με ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ.»

 
Βασιλειάδης: «Σωστααα.., αυτό όμως παραπέμπει σε κάτι άλλο που έχει πεί πάλι δημόσια και το χει γράψει κιόλας.. και γενικά στην ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ αυτοί που ήτανε «ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΕΝΝΕΣ» αυτοί που ήτανε «ΧΡΙΣΜΕΝΟΙ» να γίνουνε «Βασιλιάδες» από την Δημιουργία, επιλέγονται από την Δημιουργία, ενσαρκώνονται, οι Άνθρωποι πρώτα τους αναγνωρίζουν και μετά τους ψηφίζουν.

 
Άρα, τον ΒΑΣΗΛΙΑ, που ο Βασηλιάς γράφεται με ήτα «Η», είναι η ΒΑΣΗ του ΗΛΙΟΥ, είναι ο Ηγέτης ο Πραγματικός, ο οποίος είναι πάντα με αποστολή συγκεκριμένη και έρχεται στον πλανήτη για να απελευθερώσει πάντα τον Άνθρωπο. …»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις