Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ - ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ- ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ " ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ Ξ' ΜΕΡΟΣ"

 

Κανελλόπουλος: «Κύριε Βασιλειάδη, θα τολμήσω να σας κάνω την ερώτηση ότι…, βέβαια επειδή έχω διαβάσει αρκετά μέσα από τα κείμενα, την δομή, το καταστατικό της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, μπορούμε να τολμήσουμε να πούμε ότι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ακριβώς όπως ένας οργανισμός όπως λειτουργεί ο Ανθρώπινος οργανισμός, που είναι ο Άνθρωπος ένα τέλειο Δημιούργημα;»

Βασιλειάδης: « Εννοείται!!! Μα εννοείται ότι δεν μπορεί να είναι αλλιώς, δηλαδή όταν δημιουργείς έναν οργανισμό, ο οργανισμός που είναι ολοκληρωμένο ΙΩΤΑ  (Ι) δημιούργημα, ολοκληρωμένο, της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, έχει συγκεκριμένους Κανόνες Νόμους και Όρκους, για αυτό και δημιουργήσαμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και το Καταστατικό όποιος το διαβάσει και το νοήσει, όχι να το δει αποσπασματικά, θα καταλάβει την ολότητα μονάδα που είναι (1) ένα

Κανελλόπουλος: Το λέω αυτό γιατί υπάρχει εικόνα σε συζητήσεις έξω σε αδελφούς μας πολίτες ότι΄.. η σκέψη τους είναι, ότι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ένα κόμμα όπωε όλα τα κομματα, γι αυτό επιμένω στις ερωτήσεις αυτές, για να δώσετε κι εσείς μια εικόνα τι ακριβώς είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Βασιλειάδης: «Καλά κάνατε και το επισημάνατε αυτό διότι και μόνο από το θέμα το πώς ονομάζονται για παράδειγμα, όλα αυτά κομματικά μορφώματα που υπάρχουνε, λένε κόμμα, το κόμμα κομματιάζει. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, και πριν την Δημιουργία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ο ίδιος ο Πρόεδρος ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ όταν πρωτοεμφανίστηκε, πάντα μιλούσε και πάντα μιλάει για ΕΝΩΣΗ των Ελλήνων, που ΕΛΛΗΝ είναι ο Άνθρωπος, των Ανθρώπων δηλαδή την ΕΝΩΣΗ, χωρίς κόμμα δόγμα και χρώμα.

Για ποιόν λόγο αυτό;, γιατί το κόμμα κομματιάζει, το δόγμα το ίδιο δεν κάνει;, το εξηγήσαμε σε προηγούμενες εκπομπές, το χρώμα κάνει το ίδιο πάλι, χρώμα εννοεί το χρήμα έτσι, υπάρχουν ας πούμε.. τώρα έχουνε χωρίσει τους Ανθρώπους σε κοινότητες φτωχών, μικρομεσαίων, πλούσιων, και να χαμε να λέγαμε.. Ναι αλλά… όλοι αυτοί, φτωχοί πλούσιοι και μικρομεσαίοι τον ίδιο αέρα δεν αναπνέουμε; Το ίδιο νερό δεν πίνουμε; Στο ίδιο περιβάλλον δεν ζούμε; Τα ίδια πράγματα δεν έχουμε ανάγκη;..

δηλαδή, χρειάζεσαι πόσα σπίτια για να μείνεις; Δέκα; Είκοσι; Πενήντα; Ένα δεν χρειάζεσαι;; Γιατί να κάνεις Εκατό;; θα μείνεις και στα εκατό ταυτόχρονα; Δεν γίνεται ρε φίλε.. σε ένα θα μείνεις… άρα λοιπόν, όλη αυτή η ταξική διαφορά που δημιουργήσανε, κι αυτή για να διαιρέσει τον κόσμο είναι, να βλέπεις εσύ τον άλλον που έχει περισσότερα με φθόνο, κι όλα αυτά συνέβησαν γιατί απλά κλέψανε την ΑΦΘΟΝΙΑ των Ανθρώπων και την εκμεταλλεύονται οι Αποστάτες. Η ΑΦΘΟΝΙΑ όταν εφαρμοστεί πλήρως , γιατί είναι και ΑΞΙΑ, πέρα από οποιαδήποτε άλλη έννοια, και του φθόνου, ο ίδιος μας ο πλανήτης είναι η ΑΦΘΟΝΙΑ, ο ίδιος μας ο πλανήτης έχει τεράστια Αφθονία.

Όταν ο Άνθρωπος, είναι δημιουργημένος με Αφθονία δυνάμεων.. δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ΑΦΘΟΝΙΑ.

Σήμερα όμως βιώνουμε μία κατάσταση φθόνου που το ίδιο το καθεστώς, σε κάθε Κράτος, όχι μόνο στην Ελλάδα, δίνει εντολή π.χ. ένας Δήμαρχος, και «κόβουνε» το νερό από έναν Δημότη που ο Δημότης είναι στην ουσία ΚΥΤΤΑΡΟ του ΔΗΜΟΥ.  Με ποιο Δικαίωμα το κάνει;..»

Κανελλόπουλος: που Ανθρώπινα να το πάρεις, λέω εγώ…

Βασιλειάδης: «ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;»   

Κανελλόπουλος: που Ανθρώπινα να το πάρεις, λέω εγώ με νόμους δεν μπορείς να στερήσεις το νερό στον Άνθρωπο, που είναι υδάτινη η δημιουργία…

Βασιλειάδης: «..κι όμως συμβαίνει … και πριν έρθω στο studio, είδα μία Κυρία με ένα ποτιστήρι και πότιζε, στον δρόμο τον δημόσιο τώρα έτσι;, κάποια λουλούδια, και λέω: κοίτα εδώ;; έχουνε δικαίωμα τα λουλούδια στο νερό και το στερούνε από τον Άνθρωπο;.  

Πόσο πιο κάτω θα μα ρίξουνε αλήθεια;; για σκεφτείτε το λίγο..»

«..Με ποιο δικαίωμα ο κάθε Δήμαρχος ή η κάθε εταιρεία, ΕΥΔΑΠ, Διευθυντής, δεν ξέρω ποιος είναι… δίνει ΕΝΤΟΛΗ να κοπεί η υδροδότηση σε ένα σπίτι που μένουν μέσα Πατέρας, Μητέρα, παιδιά, άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας, δεν έχει σημασία κι ένας να μένει,  
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΗΝ   Ζ Ω Η ;  
γιατί είσαι νερό..   
ΕΙΣΑΙ ΝΕΡΟ!! 
ΥΔΑΤΙΝΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ 
ΤΑ  ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΔΩΡ!! 
 
Με ποιο δικαίωμα το κάνουνε;  Δεν έχουνε δικαίωμα να το κάνουνε, παρανομούνε, είναι δολοφόνοι και μάλιστα αυτό είναι δολοφονία όχι από αμέλεια αλλά εκ προθέσεως τελικά.
  
Για να το δούμε λίγο κι έτσι λοιπόν… και σου το παίζουνε και νοικοκύρηδες μετά.. όπως έλεγε εδώ στο κείμενο κι ανοίγουν το «καπάκι» και παίρνουν ότι θέλουνε; Αλήθεια;; από πού κι ως που;; και το κάναμε εμείς αυτό; το επιτρέπουμε;; ΓΙΑΤΙ;;»
 
 
 

ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ 

https://www.aitherikigrafi.gr/

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ

"ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις