Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ Ι ΜΕΡΟΣ 2022-04-20







Η συνέχεια της ανάλυσης των συμβόλων της Ρώσικης διαλέκτου παρουσιάζεται σε αυτήν την εκπομπή όπου ο καλεσμένος αναλύει και σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την αλλοίωση που έχουν κάνει στα ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ με βάση αυτά που έχει γειώσει στις μέρες μας ο Πρόεδρος του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» και Δημιουργός Συντάκτης και Συγγραφέας των ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ της ΜΑΙΑΝΔΡΟ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ και της ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

« .. με το που θα εγκαθιδρυθεί Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ κατ αρχήν οι γόνοι μας σε μία πραγματική παιδεία θα μάθουνε τα σύμβολα πώς δημιουργήθηκαν τι συμβολισμό έχουνε και για ποιο λόγο γράφουμε σε κάθε λέξη που σημαίνει κάτι, για ποιόν λόγο χρησιμοποιούνται αυτά τα σύμβολα, ούτος ώστε να μπορούνε οι γόνοι μας τα παιδιά μας οι αυριανοί πολίτες δηλαδή,να Νοούνε και τι λένε και τι Γραφουνε..».

Αυτά και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία που πρέπει όλοι οι άνθρωποι να μελετήσουν και να νοήσουν,μας αναφέρει σε αυτήν την εκπομπή ο Κος Βασιλειάδης Δημήτριος Υποψήφιος Βουλευτής με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» στην εκπομπή του web tv ORFEAS « ΛΟΓΩ … ΑΛΗΘΕΙΑΣ» που παρουσιάζει ο Κος Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος.



ΠΗΓΗ

ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ 

https://www.aitherikigrafi.gr/

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ

"ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις