Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: "Καλώ όλους τους Έλληνες Πολίτες που θέλουν να μετέχουν σε αυτήν την μεγάλη μεταρρύθμιση να επικοινωνήσουν για μια πλήρως εμπεριστατωμένη ενημέρωση"

Είμαστε σε μια κομβική χρονική περίοδο όπου αποκαλύπτεται συνεχώς η προδοσία των καθεστωτικών κομματικών διοικήσεων που ως στόχο και σκοπό έχουν τον αφανισμό των Ελλήνων Πολιτών και της Ιερής μας Χώρας ΕΛΛΑΣ.

Καθήκον του κάθε Έλληνα Πολίτη είναι να προστατέψει την Ιερή του Χώρα και όλους τους Έλληνες από κάθε εχθρική ενέργεια κατά της Χώρας μας απ’ όπου αυτή κι αν προέρχεται, εντός κι εκτός συνόρων.

Σήμερα, οι περισσότεροι εάν όχι όλοι οι Έλληνες Πολίτες, είδαν και βλέπουν με τα μάτια τους και την νόηση τους, ότι η Πολιτική σκηνή της Χώρας μας με τα Κόμματα που την απαρτίζουν, είναι πιο επικίνδυνη από κάθε άλλο εχθρό του Ελληνισμού.

Σκοτώνουν με τις αποφάσεις και τις επιλογές τους την οικογένειά μας, δηλαδή όλους τους Έλληνες Πολίτες, οι οποίοι μη γνωρίζοντας τι να πράξουν πλέον απλά αδρανούν.

Αυτό είναι που ήθελε να πετύχει το καθεστώς ώστε να μπορεί διοικεί άβουλα όντα και για αυτό χαρακτηρίζει σε κάθε ευκαιρία τους Έλληνες Πολίτες ως «ΛΑΟ».

Ο μοναδικός τρόπος για να αλλάξει αυτή η κατάσταση, είναι οι ίδιοι οι Πολίτες να βγουν απ’ την αδράνεια τους και να αποδείξουν σε όλους ότι δεν είναι «ΛΑΟΣ», αλλά ότι είναι  Πολίτες και Mέλη του μοναδικού ΕΘΝΟΥΣ των ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ και ότι από εδώ και στο εξής οι ίδιοι ως Πολίτες μετέχουν «κρίσεως και αρχής».

Αυτό είναι πρέπον να συμβεί από όλους τους Έλληνες Πολίτες και η ώρα για να συμβεί είναι ΤΩΡΑ.!!!

Τώρα!!! Σήμερα!!! Σου δίνεται η δυνατότητα να μετέχεις ως Μέλος και ως ενεργός Πολίτης στον μοναδικό Ανθρωποκεντρικό Οργανισμό «Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» και να δημιουργήσεις, μαζί με άλλους συμπολίτες σου, τον νέο πρότυπο τοπικό Οργανισμό, ώστε να δουν όλοι οι Πολίτες, την Αφθονία, την Μεγαλοπρέπεια και την δύναμη της ένωσης όλων των δυνάμεων των Πολιτών, οι οποίοι ως δείγμα θα εμπνέουν όλους τους Πολίτες σε όλον τον Πλανήτη.

Τώρα είναι η ώρα της Ζεύξης των Δυνάμεων όλων των ΕΛΛΗΝ, που ενσαρκώθηκαν για να επαναφέρουν στην ορθή νομοτελειακή τους θέση όλα όσα έχουν αλλοιωθεί από τους εχθρούς των Ελλήνων και του ανθρώπινου Γένους απανταχού της Γαίας.

"Καλώ όλους τους Έλληνες Πολίτες που θέλουν να μετέχουν σε αυτήν την μεγάλη μεταρρύθμιση να επικοινωνήσουν για μια πλήρως εμπεριστατωμένη ενημέρωση".

 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 14-06-2022

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

ΤΗΛ: 6982049752 email: arhontas14@gmail.com


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις