Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ


Κανελλόπουλος: φίλες και φίλοι επανερχόμαστε στην εκπομπή μας «ΛΟΓΩ … ΑΛΗΘΕΙΑΣ» με τον Κύριο Βασιλειάδη, να συνεχίσουμε κύριε Βασιλειάδη, να συνεχίσετε μάλλον να διαδίδεται (την αλήθεια)

 

Βασιλειάδης: ναι ..να συνεχίσουμε να ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ, είναι το καθήκον μας, είναι το τρόπος ΖΩΗΣ μας πλέον αυτό, ούτος ή άλλως, όλα τα μέλη της  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ έχουν ένα ΚΑΘΗΚΟΝ, να μεταλαμπαδεύσουν την γνώση που λάβανε με ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ από τον Πρόεδρο τον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ και να την μεταδώσουν.. ΔΙΑΔΩΣΟΥΝΕ μάλλον καλύτερα ΟΡΘΟΤΕΡΑ, σε  Ο Λ Ο Υ Σ !!!. σε όλους τους ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, σε όποιους γνωρίζουν, σε όλο το περιβάλλον τους, οικείο και μη. 

Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, συνέλληνές σου συνάνθρωποι σου υπάρχουνε, πες του να ΜΑΘΕΙ . δεν ξέρεις πότε θα κάνει το «κλικ» ο καθένας έτσι δεν είναι;

Κανελλόπουλος: Κύριε Βασιλειάδη μου θυμίσατε τώρα κάτι που είχα ακούσει παλαιότερα από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που ακουγόταν, είμαστε λίγοι θα γίνουμε πολλοί  θα  γίνουμε ΟΛΟΙ και το συνδυάζω με την ΑΛΗΘΕΙΑ που συζητάμε ότι θα συμβεί αυτό την στιγμή που το ΦΩΣ ήρθε και θα λάμψει σε όλους τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και συνεχίζουμε.

Βασιλειάδης: τους φωτίζει πάντα ΟΛΟΥΣ, μην το ξεχνάμε αυτό, είπαμε όταν ανατέλλει ό ΗΛΙΟΣ, ανατέλλει η ΑΛΗΘΕΙΑ, όταν ανατέλλει η ΑΛΗΘΕΙΑ φωτίζονται ΌΛΟΙ μαθαίνουν ΟΛΟΙ την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, που από αυτήν είναι και δημιουργημένοι στην τελική ΟΛΟΙ.

Από την ΑΛΗΘΕΙΑ είσαι δημιουργημένος, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Είναι η αλήθεια ο γιαχβέ;  Τον εχείς δεί ποτέ;; ..  μα όταν τον δούνε πώς είναι κι αυτοί που τον προσκυνάνε θα τρομάξουν, διότι υπάρχει η μορφοποίηση του, μορφοποιήθηκε το έχουμε αναφέρει και σ αυτό το κείμενο αλλά κυρίως άμα διαβάσετε το ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ «ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ Η ΚΟΡΗ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ», τον περιγράφει πλήρως, πόσο ασταθή κατασκευή είναι και με τι μοιάζει, κι από πού κατάγεται, όλη την καταγωγή του. Κι όπως είπε και χαρακτηριστικά κάποια στιγμή, το δέρνω και κάθε μέρα, είπε αυτός που πρέπει, που μπορεί και το κάνει.

Ε κάποια στιγμή θα μπορείτε κι εσείς να το κάνετε, ξεκινήστε από τον εαυτό σας και τα άλλα έρχονται.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις