Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΧΒΕ,Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΘΕΟ ... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος: 

μέσα τελικά από όλα τα σύμβολά τους αποτυπώνουν στην ουσία αυτό που έχουν καταφέρει, αυτό που έχουν δημιουργήσει και ίσως είναι  η ώρα… όχι ίσως,  είναι η ώρα οι άνθρωποι να τα δουν όλα αυτά για να επανέλθουν στην αρχή τους.

Βασιλειάδης Δημήτριος: βέβαια, εννοείτε, πρόσεξε τώρα.. έχουνε κάνει όλη αυτή την αποστασία, έχουνε κάνει όλες αυτές τις παραποιήσεις, διασταυρώσεις, μοριακές δομές, πειράξανε τα πάντα έτσι, DNA ( ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ), δεν αφήσανε και τίποτα, γονίδια; τι έχουν αφήσει; .. και τώρα πρόσεξε, με υπερηφάνεια στην ουσία, με τα σύμβολα αυτά, το ίδιο το μόρφωμα το αποστατικό που αυτόκλητα ως αρχηγός των αποστατών, ορίζεται και αποκαλείτε πατέρας ΓΙΑΧΒΕ και τετράγραμμο «ΓΧΒΧ».

Αναρωτιέται τώρα λοιπόν ο συντάκτης (του κειμένου) «ΡΕ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ σε όλες τις θρησκείες, αιρέσεις στα πάντα είναι αυτός, είναι αυτός από πίσω σε ΟΛΑ τι δεν καταλαβαίνουμε; , αυτός τις δημιούργησε όλες τις θρησκείες, όλα τα ιερατεία, ΟΛΑ, και σε ότι αποστατικό αυτόν επικαλούνται, για σκέψου λίγο.. όλοι επικαλούνται έναν γιαχβέ, έναν δαίμονα, έτσι; που δημιούργησε τις θρησκείες για να διαιρέσει τον πλανήτη.., 

και αναρωτιέται λοιπόν ο συντάκτης, ΕΣΥ ΡΕ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΕΙ;; ΕΣΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΚΕΙ ΙΩΤΑ;; ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ, είχες μία δικαιολογία, λέμε τώρα, που δικαιολογία είναι ΔΙΚΑΙΟΣ ΛΟΓΟΣ δηλαδή δεν ύπαρχει (δικαιολογία), λοιπόν, ..  ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙΣ. 

Όμως δεν έχεις καμία «δικαιολογία» δεν έχεις ΚΑΜΙΑ. 

Κάθονται κι έχουνε γίνει ένα σορό πόλεμοι στον πλανήτη μας, όσα μας έχουνε πεί, υποτίθεται θρησκευτικοί, κι από πίσω απ όλα αυτά είναι αυτός ο γιαχβέ, ο δαίμονας, και τον λένε θεό.. τον λένε και δημιουργό.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ …. 



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις