Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΘΟΝΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ.....

«.. και να φύγουμε να συνεχίσουμε λίγο με την έπαρση του γιαχβέ, τέλος πάντων, και λέει εδώ: «..να προσκυνήσετε μόνο εμένα τον πατέρα και κανέναν άλλον.».  ξέρει ότι υπάρχουν άλλοι, «..πλήν εμού..», ααα!!! Ξέρουνε..,  καταλάβατε ποιον θα υπακούτε;; συνέλληνες μου;; ξέρουνε, ξέρει κι ο γιαχβε γιατι κι αυτός κάποτε ήτανε όταν έφυγε με ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ήταν δική του επιλογή, ξέρει ποια είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, είναι πολύ παλιά η αποστασία.

«..σε διαλύω και φτιάχνω καινούριο ..» λέει,»..πρέπει να είσαι υπάκουος, δούλος, να ζεις γονατιστός κατασκευή δίκη μου, του γιαχβέ πατέρα, ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ, λοιπόν, και σε όλους,  κι έχει μπεί μέσα και τους έχει αλλοιώσει και αλυσοδέσει, ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ, ΟΛΑ. 

Τα θέλει όλα δικά του δηλαδή κι εσένα σε θέλει δούλο.

Έτσι με της  διάλυση της ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, το σύμβολο «Υ» ΥΨΗΛΛΟΝ δηλαδή που είπαμε νωρίτερα, μετετράπη γι αυτούς στο σύμβολο αυτό που βλέπουμε στην οθόνη μας το Iiao, το οποίο πώς είναι το βλέπουμε έτσι;, την ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΙΩΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, που είναι τώρα στα χέρια του γιαχβέ, που την παρέδωσαν τα ΙΩΤΑ της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ, την κάνει ακριβώς όπως την βλέπετε. 

Καταλάβατε γιατιί υπάρχει ΦΘΟΝΟΣ στον πλανήτη;  Ή όχι ακόμα;; δεν το χετε καταλάβει; Να το λοιπόν, να γιατί παντού βλέπεις ΦΘΟΝΟ. Για να μην ξαναεισπράξει το πραγματικό ΙΩΤΑ και δυναμώσει,θυμηθεί, νοήσει,μάθει, κρίνει, διαλέξει, αλλά και την ΑΦΘΟΝΙΑ να την χρησιμοποιεί μόνο αυτός, ο γιαχβέ δηλαδή, για το δόλιο αποστατικό σχέδιό του, για να μην μάθουμε εμείς γίνεται ο «πόλεμος», γιατί ξέρουνε ότι μόλις βγουν τα στοιχεία είναι θέμα χρόνου να το αντιληφθούν όλα τα ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, και αυτό συμβαίνει στις μέρες μας, ηδη ξεκίνησε εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι πάρα πολλοί αυτοί που γνωρίζουνε την ΑΛΗΘΕΙΑ, και την ΔΙΑ ΔΙΔΟΥΝ, δεν την μεταδίδουν ΔΙΑ ΔΙΔΟΥΝ, δεν χρησιμοποιώ τυχαία αυτή την λέξη, γιατί ΔΙΑ ΔΙΔΟΥΝ σημαίνει ότι ΔΙΔΩ τον ίδιο τον  ΝΟΥ, τον συμπαντικό ΝΟΥ, ΔΙΑ ΔΙΔΩ.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις