Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

ΚΟΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Βασιλειάδης: η Ρώμη, κι αυτοί όλοι που κυνήγησε και πολέμησε ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ο ΠΕΡΣΕΑΣ, ο ΜΗΝΩΑΣ, στην ίδια μεριά στην ανατολή.

Ας το δούμε προσεχτικά αυτό το κομμάτι εδώ, όλες οι αποστολές τελείωναν εκεί, ποιοι κυνήγησαν; Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ, Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, που αν δούμε την ανάλυση του ΔΙΟΝΥΣΟΥ σε ένα κείμενο του ΑΡΧΗΓΟΥ που έγραψε στην ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, υπάρχει στο site, αναφέρει τον ΔΙΟΝΥΣΟ και ως ΔΙΟΝ ΥΣΟΣ, ισος με τον ΔΙΑ. 

ΠΕΡΣΕΑΣ, τεράστιος ο ΠΕΡΣΕΑΣ, ΜΗΝΩΑΣ, και μιλάμε για άλλα χρονικά με μία στην ουσία κοινή ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ίδια αποστολή ήταν, να καθαρίσουνε τον πλανήτη, από ποιους; Από τους ΤΡΩΕΣ, από τα ΜΙΑΡΑ γένη.

Κανελλόπουλος: σκέφτομαι κύριε Βασιλειάδη αυτήν την στιγμή που μιλάτε για όλες αυτές τις τεράστιες αποστολές, τι μας έχουν κρύψει;; τι δεν έχουμε μάθει;;

Βασιλειάδης: μας έχουνε κρύψει και δεν έχουμε μάθει ότι κι εμείς είμαστε μέρος μίας αντίστοιχης αποστολής στις μέρες μας, και για αυτό και προσπαθούσανε να μην το μάθουμε ποτέ, μέχρι που χαράχθηκε η αλήθεια και πλέον βλέπουμε ότι χιλιάδες ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ σ όλον τον πλανήτη, αφυπνίζονται, ενώνονται, και εκτελούνε την αποστολή τους, η οποία είναι .... ίσως και συνέχεια των αποστολών αυτών…



ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις