Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, και όλοι μαζί είμαστε ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Το ΥΨΙΛΟΝ ( ΥΨΗΛΛΟΝ)  το συμβολίζουνε όπως το βλέπουμε στο σχήμα, τώρα δεν μπορώ να το περιγράψω παιδιά, είναι ένα αγεωμέτρητο πράγμα πάλι, το λένε (liao)  λιάο τέλος πάντων κάπως έτσι, το συμβολίζουν έτσι όπως φαίνεται στην  οθόνη, όπου στα  τρία τελευταία σύμβολά τους, ομιλεί και αποκαλύπτει ο πατέρας τους ο γιαχβέ, που το σύμβολο αυτό για τους ανατολικούς σημαίνει ΕΓΩ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ, βεβαίως αυτός τους κατασκεύασε ο πατέρας τους και γνωρίζει, .. και γνωρίζω .. εγώ που γνωρίζω δηλαδή, αυτό σημαίνει, άρα εγώ το έφτιαξα, εγώ γνωρίζω, κατά τα άλλα …, είναι τεράστια η διαφορά.., αυτός δουλεύει για ίδιον όφελος,

κι εμείς μιλάμε για την δημιουργία… άρα λοιπόν αυτός ο «πατέρας» τους το γνωρίζει και .. μόνο εγώ… άκου τώρα, εγώ με πλήρη κατανόηση…, μεγαλύτερη εγωπάθεια και έπαρση απ αυτό δεν υπάρχει, έτσι; για να το δούμε .., εδώ δηλώνει δηλαδή ότι αυτός γνωρίζει πως τους έφτιαξε και όλη την διαδικασία της αποστασίας, και προσκυνήστε μόνο εμένα τον πατέρα σας,  μάλιστα, κατάλαβες γιατί μιλάμε;; δηλαδή για να καταλάβει ο τηλεθεατής μας,από την μία έχεις την δημιουργία η οποία σου χει δώσει τα πάντα με τεράστια ΑΦΘΟΝΙΑ, με ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ, με ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, με ΑΘΑΝΑΣΙΑ, με τα πάντα, να δημιουργείς για πάντα από πάντα και πάντα στο παρόν που είναι τα ΠΑΝΤΑ, και να δημιουργείς ΠΑΝΤΑ για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. 

Με τους ίδιους ιερούς ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ, χωρίς καμία έπαρση, χωρίς τίποτα. Μόνο με ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.

Κι από την άλλη έχεις αυτό το παράνομο κατασκευασμένο που το λένε οι ίδιοι ότι είναι δημιουργία ενώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ένα matrix είναι, με μία τεράστια έπαρση, με όλες τις ασθένειες τις αποστατικές που αναφέρονται στον ορισμό της προδοσίας, και αυτός έφτιαξε όλα τα δόγματα, τα ιερατεία, τους πολέμους, και σκοτώνει τον ΑΝΘΡΩΠΟ. 

Και προσκυνάμε αυτόν;  προσκυνάν αυτόν οι ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;; τα ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ προσκυνάνε τον αποστάτη τον μεγάλο που γνωρίζει;  Γνωρίζει τι ;;;

Κανελλόπουλος Κωνσταντίνος:  

Συμβαίνει κύριε Βασιλειάδη αυτό πράγματι, κι αυτή είναι η τεράστια προδοσία του ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ 

Βασιλειάδης Δημήτριος: 

Ε ως πότε θα τα αφήσουμε να συμβαίνει;  ΤΕΛΟΣ, μέχρι εδώ ήτανε, ήρθε η ώρα και η στιγμή, Η ΩΡΑ Η ΚΟΣΜΙΚΗ, Η ΣΤΙΓΜΗ που όλα θα επανατεθούν  στην ΟΡΘΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ, κι αυτό είτε αρέσει σε κάποιους  είτε όχι, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΗΣΟΥΝ.

Το επισημάνατε και σε προηγούμενη εκπομπή που αναφερθήκατε, την στιγμή που ήρθε το ΦΩΣ, η ΑΛΗΘΕΙΑ δηλαδή το ΦΩΣ, θα φωτίσει όλους και όλοι θα μάθουν την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Βασιλειάδης Δημήτριος: 

Μα όλος αυτός  ο πόλεμος που κάνουμε τόσα χρόνια και θα συνεχίσουμε να τον κάνουμε μέχρι ΤΕΛΟΥΣ, είναι γι αυτόν τον ΛΟΓΟ, είναι για ΟΛΟΥΣ.

Δεν πολεμάει ο Βασιλειάδης για τον Βασιλειάδη ή για τον Κανελλόπουλο, ή ο Κανελλόπουλος για τον Βασιλειάδη ή για τον εαυτό του, ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, και όλοι μαζί είμαστε ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, πρέπει όλοι να το καταλάβουνε και όλοι μαζί ως μία ΜΟΝΑΔΑ, ως ένα ΣΩΜΑ, ως ένας ΝΟΥΣ, ως ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ, αυτή είναι η ΟΛΟΤΗΤΑ, Η ΜΟΝΑΔΑ, να πολεμήσουμε αυτό που μας σκοτώνει, αυτό που μας δηλητηριάζει, αυτό που μας έχει κάνει εκατομμύρια παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στον ορατό κόσμο αλλά και στο αόρατο, ΠΑΝΤΟΥ. Όπου και να σταθείς κι όπου και να βρεθείς, είσαι σε ένα σημείο που έχει αποστασία, γιατί;;; εμείς το επιτρέψαμε εμείς θα το σταματήσουμε, ΤΕΛΟΣ. 

Κι ότι έχει «Α Ρ Χ Η», επειδή άρχισε αυτός ο πόλεμος πολλά χρόνια πριν, δεν έχει ΤΕΛΟΣ, το έχει πει δημόσια ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μας Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ και το εννοεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!



ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις