Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022

Υποείδος ανθρώπου - Ύβρις κατά του ανθρώπου εξαπολύουν τα παγκόσμια κέντρα αποφάσεων των αποστατών


Ύβρις κατά του ανθρώπου εξαπολύουν τα παγκόσμια κέντρα αποφάσεων των αποστατών.

Αυτήν την φορά χαρακτηρίζουν ομάδα ανθρώπων ως «υποείδος», προσβάλλοντας για ακόμη μια φορά τους ανθρώπους.

Το νέο τους σύνθημα είναι:  

«υποείδος ανθρώπων»

Αυτό είναι το μήνυμα που ξεκίνησαν οι «επιστήμονες» και οι «δημοσιογράφοι» σε παγκόσμιο επίπεδο ώστε να προσβάλουν για ακόμη μια φορά τον άνθρωπο και την ιερή του φύση.

Δείτε τι λέει το δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο ΑΠΕΜΠΕ για να προωθηθεί και να το «καρφώσει» στο υποσυνείδητο των ανθρώπων….

Αποδεικνύεται  για ακόμη μια φορά ποιος είναι ο ρόλος τους, πως επιδρούν στην ψυχολογία των ανθρώπων και ποιο αποστατικό σχέδιο υπηρετούν πουείναι κατά της φυσιολογίας του ανθρώπου.

Αυτός είναι ο λόγος που σε κάθε ευκαιρία υποβαθμίζουν τον άνθρωπο και κάθε νομοτελειακό δημιούργημα και κατασκευάζουν υβρίδια.

Όλα αυτά τα παραφύση εκτρώματα σε ενημερώνουν για να σε χαλιναγωγούν και σου επιβάλουν με αυτόν τον τρόπο την δική τους βούληση με χιλιάδες μεθοδολογίες και τεχνικές ώστε να θεωρείς ότι είναι δίκη σου ελεύθερη βούληση.

Ως πότε θα τους επιτρέπουμε να λένε και να πράττουν ότι θέλουν;

Μήπως ήρθε η ώρα να τους θυμίζουμε ότι ο πλανήτης είναι των ανθρώπων;

Άνθρωποι, ήρθε η ώρα να επανατεθούν όλα στην αρχική τους θέση και μορφή όπως δημιουργήθηκαν και αυτό πρέπει να το πράξουμε εμείς οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ήρθε η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να σταματήσει ο αφανισμός μας.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 24-11-2022

Δείτε ολόκληρο το δημοσίευμα και το βίντεο στην πηγή:

«Νέο υποείδος ανθρώπων οι ανεμβολίαστοι»! Τι είπε επιστήμονας

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο Geert Vanden Bossche, DMV, PhD, ανεξάρτητος ιολόγος και εμπειρογνώμονας εμβολίων, παλαιότερα απασχολούμενος στο GAVI και στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, συνεχίζει τις επιστημονικές τοποθετήσεις του!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Δεν μπορεί να υπάρξει καμία αμφιβολία ότι η κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος ενός εμβολιασμένου είναι  θεμελιωδώς διαφορετική από την κατάσταση του ανοσοποιητικού συστήματος ενός ανεμβολίαστου ατόμου.

Επειδή οι ανεμβολίαστοι, ειδικά στις χώρες με υψηλά ποσοστά εμβολιασμού, το ανοσοποιητικό τους σύστημα βελτιώνεται και εκπαιδεύεται καλύτερα, αφού κυκλοφορεί ο ιός και τα πηγαίνουμε πολύ καλά οι περισσότεροι από μας.

Απ’ την άλλη, τους εμβολιασμένους, τους εκθέτεις σ’ έναν ιό για τον οποίο γνωρίζεις πολύ καλά ότι το εμβόλιο και η επαγόμενη ανοσιακή απάντηση δεν θα καταφέρουν να εμποδίσουν την εξάπλωση.

Οι ανεμβολίαστοι θα γίνουν σχεδόν ένα διαφορετικό υποείδος ανθρώπων, όσον αφορά την υγεία τους, την ικανότητά τους να καταπολεμούν τα νοσήματα. Αυτό συμβαίνει ήδη!!!!»

https://www.el.gr/ygeia/neo-ypoeidos-anthropon-oi-anemvolias/?fbclid=IwAR3AIT4ot-NOxBsAyp4ps_mCoMgauZuYSQWPVDKA4w2OyTjaNXpZ7fvZk_0

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις