Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Κανένας άνθρωπος πλέον δεν διαβιώνει

Βιώνουμε σε έναν πλανήτη που δημιουργήθηκε με άπειρη αφθονία ώστε τα δημιουργήματα που ζουν σε αυτόν τον πλανήτη να έχουν τα πάντα ώστε να διαβιώνουν και να δημιουργούν όπως δημιουργήθηκαν, με τέλειους νόμους, αξίες και αρχές.

Σήμερα, μετά από εκατομμύρια γήινα έτη, τα τέλεια δημιουργήματα της δημιουργίας, δηλαδή οι άνθρωποι, έχασαν την αφθονία που τους προσέδωσαν οι δημιουργικές δυνάμεις, διότι πρόδωσαν την ιερή τους φύση.

Κανένας άνθρωπος πλέον δεν διαβιώνει, δεν βιώνει δηλαδή με τον λόγο και για τον λόγο στόχο και σκοπό που δημιουργήθηκε, με αποτέλεσμα να χάσει με δική του ελεύθερη βούληση, την ευδαιμονία που είχε όταν δημιουργήθηκε, και την αφθονία του την διαχειρίζονται πλέον απόκοσμα αποστατικά πιόνια που έφεραν όλα τα δημιουργήματα στην σημερινή κατάσταση, δηλαδή να επιβιώνουν οριακά.

Είναι χιλιάδες οι τρόποι που χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν οι αποστάτες για να κρατούν τον άνθρωπο και όλα τα δημιουργήματα μακριά από τον σκοπό και τον στόχο τους,  για να ελέγχουν την αφθονία των ανθρώπων και όλη την ενέργεια τους.

Μερικοί από τους μηχανισμούς των αποστατών είναι τα ιερατεία κάθε λογής τα κόμματα κάθε ψεύτικης ιδεολογίας κλπ, που κατασκευάστηκαν για να χωρίσουν τους ανθρώπους σε χιλιάδες κομμάτια ώστε να χαθούν μέσα στον κυκεώνα της κατευθυνόμενης και πλήρως ελεγχόμενης δήθεν γνώσης από την μία, και την συμμετοχή τους με την βούληση τους πάντα, σε κατασκευασμένους ιδεολογικούς κομματικούς μηχανισμούς από την άλλη, που όλοι λαμβάνουν εντολές από την ίδια πηγή.

Για να νοήσει ο άνθρωπος τι ακριβώς έχει συμβεί, είναι πρέπον να πετάξει από μέσα του κάθε λογής δόγμα ιδεολογία και τα χαράγματα που έχουν συσσωρευτεί μέσα του, και να δει από άλλη οπτική γωνία ή εάν είναι δυνατόν, να δεί σφαιρικά οτι έχει συμβεί και πώς έφτασε σήμερα να βρίσκεται οντολογικά σε τόσο χαμηλό επίπεδο και πεδίο, χαμηλότερο και από αυτό που βρίσκονται τα οικόσιτα ζώα, τα οποία έχουν τα προς το ζην εν αντιθέσει με τον σημερινό άνθρωπο που αναζητά τροφή σε κάδους απορρυμάτων.

Εάν αυτό δεν είναι κατάπτωση τι είναι;

Κάθε άνθρωπος πρέπει να αναρωτηθεί, να σκεφτεί και να νοήσει για ποιόν λόγο ενσαρκώθηκε, που ενσαρκώθηκε; γιατί ενσαρκώθηκε; τι μπορεί να πράξει; και τι τελικά έπραξε κατά την διάρκεια του βίου του στον πλανήτη της αφθονίας των ανθρώπων.

Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να νοήσει, να επανορθώσει και να ενωθεί με όλους τους ανθρώπους ώστε ως μία κοινωνία ανθρώπων να δημιουργεί συνεχώς με άπειρη αφθονία τα δημιουργήματα του.

Τότε θα έχει την αφθονία του και τότε δεν θα επιβιώνει οριακά αλλά θα ΔΙΑΒΙΩΝΕΙ με αυτογνωσία, συνειδητότητα και συνείδηση, γνωρίζοντας και διασφαλίζοντας την κοινωνία, την Πολιτεία και όλους τους Πολίτες, όντας μία ανθρωποκεντρική Πολιτεία.

Αυτή την Πολιτεία, την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, χρειάζεται ο άνθρωπος και αυτήν την Πολιτεία θα την δημιουργήσουμε εμείς οι Έλληνες Πολίτες, ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Η αρχή έγινε, η συνέχεια είναι αναπόφευκτη, διότι ότι έχει ΑΡΧΗ δεν έχει ΤΕΛΟΣ!!!

Ο Πολιτικος Φορέας των Ελλήνων δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς τον Λόγο, να θέσει τα θεμέλια για την δημιουργία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ που θα δημιουργήσουμε όλοι μαζί ως ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

 

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 18-11-2022


 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις