Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Πως είναι δυνατόν να είναι πρωθυπουργός;

Πως είναι δυνατόν να είναι πρωθυπουργός;

 


Παρακολουθώντας τις ερωτήσεις του Κυρ. Μητσοτάκη σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις του αναρωτιέται κάθε νοήμων Έλληνας Πολίτης τα εξής: 

Πως είναι δυνατόν να είναι πρωθυπουργός της χώρας ο Κυρ. Μητσοτάκης;                                                                                                

Ποιοί τον πρότειναν να ηγηθεί το κόμμα;                       

Υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια επιλογής και ποια είναι αυτά;

Για πόσο καιρό θα ανεχόμαστε αυτήν την κατάντια της Πολιτικής ζωής της χώρας μας που μας εκθέτει διεθνώς;                                          

Ποιος πολίτης νοιώθει ασφάλεια όταν ο πρωθυπουργός της με τα ερωτήματα που θέτει αποδεικνύει την ανικανότητά του;

Σαφέστατα προκύπτουν κι άλλα ερωτήματα αλλά αυτά είναι τα πιο σημαντικά.

Ας δούμε όμως ένα προς ένα αυτά τα ερωτήματα και ας προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις με λογική, εάν υπάρχει λογική απάντηση ή έστω λογική εξήγηση.

Στο πρώτο ερώτημα σαφώς δεν υπάρχει καμία λογική απάντηση ή εξήγηση και το μόνο που έρχεται στον νου είναι ότι δεν θα έπρεπε να είναι, όχι πρωθυπουργός, αλλά ούτε καν βουλευτής, για το πώς επιλέχθηκε δε, το μόνο που θα μπορούσε να εικάσει κανείς είναι το ρητό των προγόνων μας «όμοιος ομοίου αεί πελάζει», βάσει του οποίου μπορείς να δόσεις έστω και μία εξήγηση, κάτι που εάν συμβαίνει, πραγματικά δείχνει ότι είναι πιο πολύ πιο τραγικά τα πράγματα και από τον ίδιο, εξηγεί όμως την δεύτερη ερώτηση, ποιοι δηλαδή τον πρότειναν να ηγηθεί.

Η Τρίτη ερώτηση ίσως να είναι και η δυσκολότερη στο να την προσεγγίσει κάποιος με την λογική, διότι για να νοήσεις το παράλογο που συμβαίνει με τα κριτήρια, πρέπει να μπεις στην θέση τους, κάτι που πραγματικά είναι πολύ δύσκολο για έναν νοήμων Έλληνα Πολίτη.

Παρ όλα αυτά όμως εν μέρει εξηγείται από τις προηγούμενες απαντήσεις αλλά ένα άλλο μέρος της εξηγήσεως εμπίπτει στο κομμάτι της συνομοσιολογίας παλαιοτέρων εποχών, όπου κυκλοφορούσε ή φήμη ότι επιλέγουν τους πολιτικούς με πολύ συγκεκριμένα κριτήρια και πάθη, τους εκπαιδεύουν σε δικά τους συγκεκριμένα σχολεία και πανεπιστήμια, τους χαλιναγωγούν και τους χρησιμοποιούν όσο και όταν θέλουν, καθιστώντας τους πειθήνια όργανα χωρίς βούληση τα οποία τα χρησιμοποιούν όπως τα πιόνια στο σκάκι.

Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο ακόμη και σήμερα, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά διότι κάποιες κρυμμένες δυνάμεις εξουσίας παίζουν με τις ζωές των Πολιτών σε Παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που πραγματικά δεν θα ήθελε κανένας να συμβαίνει, εξηγεί όμως πολλές συμπεριφορές ακόμη και ακραίες, που συμβαίνουν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλες τις χώρες του Πλανήτη.

Η τέταρτη ερώτηση αφορά όλους τους Πολίτες οι οποίοι είναι οι μόνοι που έχουν την δύναμη την δυνατότητα αλλά και το καθήκον να σταματήσουν όλη αυτήν την κατιούσα πορεία της Πολιτικής ζωής της Χώρας, και να γίνουν οι ίδιοι οι Πολίτες «η Πολιτική Ζωή της Χώρας».

Να αναλάβουν οι ίδιοι οι Πολίτες την διακυβέρνηση της Χώρας όντας οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες της, και να θέσουν τις βάσεις και τα θεμέλια για την οριστική εξυγίανση της. Μόνο με αυτόν τον τρόπο οι Πολίτες θα νιώσουν ξανά την ασφάλεια που σήμερα την διαχειρίζονται, όπως αποδεικνύεται, άτομα ανάξια εμπιστοσύνης, όπως ο Κυρ. Μητσοτάκης που θέτει αυτά τα άνευ νόησης ερωτήματα όπως αυτό που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.


Ήρθε πλέον η ώρα όλοι οι Έλληνες Πολίτες να συνταχθούν στον δικό τους Πολιτικό Φορέα του Έθνους «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» και να δημιουργήσουν την δική τους ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ και ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ που δεν θα επιτρέπει σε ανάξια άτομα να λαμβάνουν θεσμικές θέσεις, να ευτελίζουν την Χώρα μας σε Διεθνές επίπεδο ή να Νομοθετούν χωρίς λογική απάνθρωπους νόμους κατά των Ελλήνων Πολιτών και των ανθρώπων.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 30-11-2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις