Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Εθελουσία έξοδος από την ζωή, αυτός είναι ο σωστός προσδιορισμός των επαϊόντων,

Εθελουσία έξοδος από την ζωή, αυτός είναι ο σωστός προσδιορισμός των επαϊόντων, που παραπλάνησαν και παραπλανούν τους ανυποψίαστους πολίτες, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τις επιπτώσεις των πειραμάτων που πραγματοποιούν κατά καιρούς, και που οριοθετούν αυθαιρέτως τις επιλογές των πολιτών, χειραγωγώντας τους κάθε φορά, ανάλογα με την περίπτωση και το χρονικό, πιέζοντας τους τεχνηέντως να επιλέξουν με δική τους βούληση, εάν θα πράξουν το τάδε ή το δείνα, που και οι δύο δήθεν επιλογές είναι κατασκευασμένες από τους ίδιους τους αποστάτες που δίδουν τις εντολές στους επαΐοντες.

Με αυτόν τον τρόπο χαλιναγωγούν συνεχώς τους πολίτες που δεν γνωρίζουν πλέον τι είναι ορθό και τι εσφαλμένο, και απλά πιστεύουν χωρίς να γνωρίζουν, ότι τους πουν οι ειδικοί και οι επώνυμοι, είτε αυτοί είναι επιστήμονες είτε είναι πολιτικοί από τζάκι, είτε άγνωστοι που προωθήθηκαν από τα υπόγεια τους, και έγιναν γνωστοί επώνυμοι λαοπλάνοι που εκπαιδεύτηκαν να εκτελούν κάθε εντολή που λαμβάνουν από τα κέντρα εξουσίας που τους ανέδειξαν..

Όλα αυτά συνέβησαν και συμβαίνουν διότι οι ίδιοι οι άνθρωποι, οι πολίτες, έπαψαν να είναι πολίτες, δέχθηκαν την υποβάθμιση τους σε υπηκόους και επέτρεψαν σε όλους αυτούς τους επαΐοντες κάθε ειδικότητας και κάθε κομματικού μηχανισμού, να τους αποκαλούν λαό, όχλο, μάζα και άλλους χαρακτηρισμούς, που στην ουσία εξευτελίζουν την ιερή φύση του ανθρώπου.

Όλοι αυτοί οι μηχανισμοί, προσβάλλουν και βεβηλώνουν διαρκώς την δημιουργία και όλα τα δημιουργήματα για έναν μόνο στόχο και σκοπό, να κυριαρχήσουν και να υποδουλώσουν τον άνθρωπο και να τον κρατήσουν δεμένο και φυλακισμένο σε υποδεέστερα πεδία και επίπεδα, ώστε να μπορούν να κλέβουν και να ζουν εις βάρος του με την κλεμμένη αφθονία και τις άπειρες δημιουργικές του δυνάμεις, διότι οι ίδιοι δεν έχουν τίποτα.

Αυτό που συμβαίνει στις μέρες μας είναι τραγικό, οι άνθρωποι δεν έχουν καμία αξία και τους χρησιμοποιούν ως πειραματόζωα για να επιτύχουν τον αφανισμό τους.

Μοναδική λύση για την αναστροφή όλης αυτής της κατιούσας πορείας είναι ο άνθρωπος να ενθυμηθεί ποιος πραγματικά είναι και να μην δέχεται καμία προσβολή, καμία βεβήλωση και καμιά υποδεέστερη για αυτόν λέξη ή χαρακτηρισμό, από όπου αυτές κι αν προέρχονται.

Ο πραγματικός ορισμός του ανθρώπου είναι «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ» και μόνο αυτός, διότι για να είσαι πολίτης πρέπει να είσαι άνθρωπος και ο κωδικός του ανθρώπου είναι «ΕΛΛΗΝ» και δεν έχει σχέση με τον γεωγραφικό προσδιορισμό της Ελλάδος, ΕΛΛΑΣ είναι ολόκληρος ο πλανήτης μας ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ και είναι ο πλανήτης των ανθρώπων.

Κάθε άνθρωπος είναι πρέπον να θέσει τα όρια και να διεκδικήσει το ΔΙΚΑΙΟ του και να πάψει να ακολουθεί πιστά όποιον επαΐοντα, δήθεν γνωστό ή «επώνυμο» και να πάρει θέση θέτοντας και οριοθετώντας τις κόκκινες γραμμές που είναι αδιαπραγμάτευτες.

Κάθε άνθρωπος είναι πρέπον να ξαναγίνει αυτό που πραγματικά είναι, το τέλειο ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ για να γίνει το κόσμημα (διαμάντι) των Κόσμων και των Συμπάντων κατ εντολή του ΘΕΙΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ του ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ.

Κάθε άνθρωπος είναι πρέπον να ξαναγίνει ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ και να δημιουργήσει και να διοικήσει ως άξιος απόγονος Ηρώων Ημίθεων και Θεών, την δική του ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ και κάθε πολιτεία που θα δημιουργεί να είναι σύμφωνα με τους Νόμους Όρκους της Θείας Ιερής Ισοζυγίας, των Αξιών και των Αρχών που είναι δημιουργημένος ο ίδιος ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.

Αυτή είναι ή μοναδική λύση που υπάρχει και στην ουσία είναι η επόμενη ΗΜΕΡΑ που έχει ήδη γειωθεί χαραχθεί και είναι πλέον «ΓΕΓΟΝΟΣ», και την εμφάνισε ο μοναδικός Πολιτικός Φορέας του έθνους των Ελλήνων «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ.» και ο Πρόεδρος του ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,  ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ που ενσαρκώθηκε στις μέρες μας για να μας θυμίσει ποιοί είμαστε όλοι εμείς οι ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και τι μπορούμε να πράξουμε όταν ΕΝΩΘΟΥΜΕ όλοι μαζί ως μία ολότητα μονάδα ένα 1, αυτό που σήμερα αποκαλούμε «η ανθρωπότητα».

ΗΡΘΕ !!!

ΕΙΔΕ !!!

ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ !!!

Εμείς οι άνθρωποι, οι ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, είμαστε αυτοί που θα διοικήσουμε και θα δημιουργήσουμε τις Δημοκρατεές μας και τις Πολιτείες μας παντού!!!

ΕΝ ΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

ΣΥΝ ΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ

ΝΟΗΣΤΕ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ

 

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 19-11-2022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις