Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Οι Πολιτείες των ανθρώπων είναι ήδη σχεδιασμένες...

 


Είναι άξιον απορίας, το πώς μεταλλάσσονται κάποιοι άνθρωποι που ενώ ήταν υπέρμαχοι της αλήθειας, δεν μπόρεσαν ποτέ να την μεταλαμπαδεύσουν απόλυτα.

Η αλήθεια είναι απόλυτη και δεν μπορείς να την διαιρέσεις σε κομμάτια που σε βολεύουν, και σε κομμάτια που δεν σου αρέσουν ή σε ενοχλούν, επειδή έρχονται σε αντίθεση με τα χαράγματα σου.

Έχουμε δει κατά καιρούς πολλούς ανθρώπους να διατυμπανίζουν την αλήθεια και να την πλησιάζουν, αλλά τελικά να μην την αντέχουν φοβούμενοι ότι θα εκτεθούν από σφάλματα που έχουν κατά καιρούς πράξει στον βίο τους και την ζωή τους, και αντί να πολεμήσουν και να νικήσουν τα δικά τους χαράγματα, και να επανορθώσουν πλήρως όλα τα άδικα αποτελέσματα των δικών τους επιλογών, διαπράττουν ακόμη μεγαλύτερες και εσφαλμένες επιλογές που τα αποτελέσματά τους οδηγούν σε πολύ κατώτερα επίπεδα και πεδία, από αυτά που βρισκόντουσαν πριν συναντήσουν την αλήθεια και γίνουν υπέρμαχοι της.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυτοαναιρούνται, και από υπέρμαχοι της αλήθειας και του δικαίου, να γίνονται υπέρμαχοι του ψεύδους και να παράγουν συνεχώς άδικα αποτελέσματα, πρωτίστως στον εαυτό τους και κατόπιν στο περιβάλλον τους.

Αυτό συμβαίνει διότι δεν είχαν ποτέ την δύναμη και την ανδρεία να δουν την αλήθεια κατάματα και να την αποδεχθούν ολόκληρη και απόλυτα.

Αυτός είναι ο λόγος που εφευρίσκουν συνεχώς «φτηνές δικαιολογίες» που μονό δίκαιο λόγο δεν έχουν, για να πείσουν τον εαυτό τους ότι έπραξαν το ορθό και ότι αδικήθηκαν.

Σαφώς όμως το μόνο που πετυχαίνουν με αυτήν την εσφαλμένη θέση και στάση τους είναι αντιστρέφουν την ανελικτική πορεία που είχαν αποφασίσει να ακολουθήσουν και ξεκίνησαν την ελεύθερη  πτώση της καταληκτικής πορείας που οδηγεί στην κατάπτωση του ανθρώπου και στην λήθη.

Όλα αυτά συνέβησαν και θα συμβαίνουν μέχρι όλοι οι άνθρωποι να αναληφθούν και να νοήσουν ότι δημιουργήθηκαν από την δημιουργία για να δημιουργούν για την δημιουργία με άπειρη αρετή και ότι για να το καταφέρουν αυτό είναι πρέπον και αναγκαίο να το πράξουν όλοι μαζί ενωμένοι, ως μία ολοκληρωμένη ολική ολότητα μονάδα ένα, που την ονομάζουμε ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Κάθε άνθρωπος είναι κύτταρο και αναπόσπαστο μέρος αυτής της ολότητας, της ανθρωπότητας, και ότι εισπράττει η ανθρωπότητα το εισπράττει κι αυτός, αλλά και ότι άδικο παράγει, ο ίδιος ή η ανθρωπότητα, το εισπράττει επίσης η ανθρωπότητα ή αυτός που είναι το κύτταρο της.

Μόλις το αντιληφθούν αυτό όλοι οι άνθρωποι, θα βιώνουν και θα ζουν με ευδαιμονία και δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να συμβαίνουν όλα αυτά τα άθλια αποτελέσματα που βιώνουμε όλοι σήμερα, διότι όταν ανέλθει η ανθρωπότητα σε αυτό το επίπεδο, όλα τα κύτταρα της θα έχουν την αυτογνωσία του γνώθι σ εαυτόν και θα διοικούν οι ίδιοι τις Πολιτείες που θα δημιουργήσουν με αλήθεια και δίκαιο.

Αυτές οι Πολιτείες των ανθρώπων είναι ήδη σχεδιασμένες από την ίδια την δημιουργία και θα εμφανιστούν την ώρα που πρέπει, την ώρα που οι άνθρωποι να είναι έτοιμη να δουν την αλήθεια του δικαίου καθαρά και απόλυτα με σθένος και με ανδρεία.

Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και είναι πρωταρχική ΑΞΙΑ που εμπεριέχει μέσα της όλες τις ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ, διότι όλες μαζί είναι μία ολότητα μονάδα ένα 1, όπως είναι και ο ίδιος ο ΑΝΡΘΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝ, όπως είναι ολόκληρη η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

Σε αυτές τις ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ζουν και βιώνουν οι ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 11-11-2022

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις