Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Η ωριμότητα των επιλογών της βάσης είναι αυτή που θα κάνει την σωστή επιλογή

Για να είναι μία απόφαση δίκαιη, είναι πρέπον να λαμβάνονται υπ’ όψιν όλοι οι παράμετροι. Δεν επιτρέπεται μια απόφαση να λαμβάνεται με εσφαλμένες πληροφορίες ή ανεπαρκή στοιχεία.

Κάθε μέλος επιτροπής, συμβουλίου ή διοίκησης, πόσο μάλλον της διακυβέρνησης μιας Χώρας, που καλείτε να υπερψηφίσει ή να καταψηφίσει μία απόφαση ή έναν Νόμο, είναι πρέπον να το πράξει με αποδεικτική διεργασία και μεγαλοπρέπεια.

Κάθε αποδεικτικό στοιχείο, που τίθεται σε μια επιτροπή ελέγχου ή στην Δικαιοσύνη, πρέπει να είναι πλήρως τεκμηριωμένο και κάθε πληροφορία να είναι αποδεδειγμένη και διασταυρωμένη.

Αν κάτι απ’ όλα όσα αναφέρονται πιο πάνω δεν υπάρχει, τότε η απόφαση που θα ληφθεί θα είναι ελλιπής με πολλές πιθανότητες αμφισβήτησης για το εάν είναι ορθή και δίκαιη.

Για αυτούς τους λόγους, κάθε μέλος της κοινωνίας που προτείνεται και ψηφίζεται για να στελεχώσει ένα συμβούλιο, μία επιτροπή ή την Βουλή, θα πρέπει να προτείνεται βάσει των ικανοτήτων του, των γνώσεών του, την δράση του, το ήθος του και την σταθερότητα του.

Όταν τα μέλη των επιτροπών, των διοικήσεων και της Βουλής, επιλέγονται και εκλέγονται με τέτοια κριτήρια, τότε πραγματικά οι αποφάσεις τους θα είναι δίκαιες, διότι κάθε μέλος θα είναι άξιο να εκτελέσει τα καθήκοντά του απόλυτα συντονισμένα με τον στόχο και τον σκοπό της επιτροπής, της διοίκησης ή της Βουλής που μετέχει.

Η ωριμότητα των επιλογών της βάσης είναι αυτή που θα κάνει την σωστή επιλογή, προτείνοντας και ψηφίζοντας τα μέλη της κοινωνίας που είναι άξια να την εκπροσωπήσουν λαμβάνοντας ορθές και δίκαιες αποφάσεις για όλους του Πολίτες που είναι μέλη της Πολιτείας.

Αυτό σημαίνει ότι ήρθε πλέον το πλήρωμα του χρόνου, όπου όλοι οι Πολίτες πρέπει να ωριμάσουν, να μετέχουν κρίσεως και αρχής, να επιλέγουν τους πιο άξιους συμπολίτες τους ώστε να τους εκπροσωπούν και να λαμβάνουν δίκαιες αποφάσεις, χωρίς συναισθηματικές επιρροές και κομματικές ή άλλες εντολές.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι όλων των Πολιτών και οι αποφάσεις που θα λαμβάνει θα εμπεριέχουν όλα τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ και θα ισχύουν το ίδιο για όλους τους Πολίτες.

Όλα είναι έτοιμα, σχεδιασμένα και χαραγμένα μέσα στις προγραμματικές δηλώσεις του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» και σύντομα θα εμφανιστεί και η ωριμότητα των Πολιτών που θα κάνουν την σωστή επιλογή, μετέχοντας και επιλέγοντας τους πιο άξιους συμπολίτες τους.

Αυτό είναι ένα μέρος της μεγάλης μεταρρύθμισης που ήδη άρχισε και θα ολοκληρωθεί στις μέρες μας.

Ήρθε η ώρα των ώριμων αποφάσεων των ίδιων των Πολιτών.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 20-11-2022

 ΑΠΟΔΕΙΤΚΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

https://www.aitherikigrafi.gr/oloki-olotita-apodiktikis-diergasias

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 6 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β3 ΑΘΗΝΩΝ

Δημοφιλείς αναρτήσεις